|
|
|
10 i 11 Listopada otwarte kebaby, pizzerie,lokale
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Następny debil typu scorpion założył konto i napisał pierwszy post żeby awansować do tematu z działu żenada roku....albo to ta sama osoba..frajerzyna
|
|
|
|
|
To nie jest debil bo debil to by chociaż pomyślał i użył szarych komórek
A może to nawet skorpion tylko założył nowe konto bo przypal jak mu ktoś powiedział ze jego kilkuletni siostrzeniec ogarnia znalezienie takiej info a on jak dziecko z downem za każdym razem pyta |
|
|
|
|
Z tego co wiem to
Aleppo - zamknięte Turek - zamknięte Emre - zamknięte Toros - zamknięte Nazir ?? Hayati ?? Oby ktoryś z tych był otwarty bo kolejne świeta w pracy |
|
|
|
|
Na bank to te debil skorpion.
|
|
|
|
|
CYTAT Z tego co wiem to Aleppo - zamknięte Turek - zamknięte Emre - zamknięte Toros - zamknięte Nazir ?? Hayati ?? Oby ktoryś z tych był otwarty bo kolejne świeta w pracy Żałosne ze nawet sam sobie odpowiadasz musisz nie mieć znajomych. No chyba ze społeczeństwo już tak nisko upadło ze takie talenty jak ty będą już normą... Czy naprawdę opcja wyszukiwarki google nie jest znana tej masie krytycznej która notabene potrafi napisać tak żałosny i pop***dolony post ? |
|
|
|
|
Niech moderator usuwa wpisy takich ameb co nie wnoszą nic do tematu żalić to się możecie gdzie indziej
|
|
|
|
|
Powiem ci tak opcja szukaj to dla ciebie mega ból dupy a jakikolwiek wysiłek umysłowy z twojej strony jest niewskazany powiem ci więcej z ciekawości zajęło mi to 10min zadzwoniłem do 4kebabow spytałem i już wiem czy są otwarte czy nie a ty myśl dalej bo jak widać wolisz zadawać w kółko to samo debilne pytanie kompromitując się przy tym jak dziecko. Teraz każdy ma darmowe minuty wiec za połączenie nic nie zapłaciłem zajęło mi to 10min i mam pewne informacje które chciałem pozyskać. A ty napisałeś idiotyczny post blaznujac tu jakbyś dopiero co z cyrku wylazł i włazisz tu licząc na odpowiedz i śledząc swój temat przez okres jakiego czasu godziny ? Dwóch ? W każdym bądź razie użyj tego co masz na karku I wysil się trochę.
I w tym momencie mogę wywnioskować gdzie pracujesz i czym się zajmujesz bo ktoś kto nie potrafi znaleźć info o otwartej knajpie albo nie umie lub mu się nie chce zadzwonić tylko woli z siebie robić błazna w sieci może tylko pakować towar bądź naciskać guziczki Ew przerzucać felgi bo tam myślenia nie wymagają |
|
|
|
|
Dobra, sprawdziłem IP. Już mam pewność. Może tak ban za multikonto?
|
|
|
|
|
CYTAT Dobra, sprawdziłem IP. Już mam pewność. Może tak ban za multikonto? Hehe no i wiadomo ze nie używa tej czapy a pod czapa nie ma ani jednej kuleczki która mogła by mu chociaż grzechotać Gość nazywa mnie amebą a sam pokazał IQ oczywiście nieświadomie zrobił z siebie błazna bo świadomość wyklucza takie zachowanie no ale również takie zachowanie pokazuje ze z roku na rok na świecie będzie przybywać tylko takich ludzi co będą nominowani do nagrody Darwina oczywiście pośmiertnej Nic co ludzkie nie jest nam obce ale tez nic co głupie nie jest niemożliwe. |
|
|
|
|
Wniosek jest prosty. Idiotów nie sieją.
|
|
|
|
|
Proponuję solidarnie w takie dni kiedy scorpion zaczyna propagandę.. proponuję nie jeść kebaba na znak protestu
|
|
|
|
|
Proponuję solidarnie w takie dni kiedy scorpion zaczyna propagandę.. proponuję nie jeść kebaba na znak protestu
|
|
|
|
|
Dzięki Skorpion ale mało masz danych
|
|
|
|
|
W jaki sposób można sprawdzić IP na tym forum?
|
|
|
|
|
CYTAT Proponuję solidarnie w takie dni kiedy scorpion zaczyna propagandę.. proponuję nie jeść kebaba na znak protestu Ja nie jem tego g***a za przeproszeniem Kebab owszem zrobiony osobiście z baraninka ;) każdy w domu może zrobić sobie sam i napewno o wiele zdrowszy będzie niż szamanów nafaszerowanego chemia fileta z kurczaka ;) W myśl zasady wiem co jem A IP można sprawdzić będąc moderatorem choć nie tylko |
|
|
|
|
Czynny ten Nazir?
|
|
|
|
|
A emre?
|
|
|
|
|
Jak widać po pytaniach, faktycznie debile rosną nawet na betonie
Pytałeś to masz, "niemoto": https://godzi(...)a-xJQ5rm Tu masz namiar na Stambuł(Turcja): http://podro(...)le_.html A gdyby ci się chciało coś wrzucić polecam Tel Aviw ://pl.trihttpspadvisor.com/Attractions-g293984-Activities-c20-t99-Tel_Aviv_Tel_Aviv_District.html Troche dalej, ale też dobre żarcie New York(od jutra bez wiz): https://pl.tr(...)ork.html Trochę Azji: https://pl.tr(...)ong.html RPA,ale to już natentychmiast łap samolota: https://pl.tr(...)eng.html A jeszcze Australia konkretnie Sydnej: Lokalizacja: Capitol Square Building Adres: 730 George St, Haymarket NSW 2000, Australia Godziny otwarcia: Zamknięte ⋅ Otwarcie: wt., 16:00 Menu: thebearbar.com.au Telefon: +61 451 029 226 Antarktyda- latem czynne cały dzień z 21 września na 21 marca-całodobowo. PS.TYLKO UWAZAJ Od tego żarcia Twoja flora bakteryjna może przejść na islam. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Witam wszystkich,
Jeśli już jest taki temat to zapytam przy okazji czy jutro (poniedziałek) czynne są kina? Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT A emre? Emre zamkniety Ale Hayati i Nazir ratuja jutro dupe bo otwarte normalnie z lokali kadz na pewno |
|
|
|
|
skorpiona nie stać na porządne jedzenie w restauracji tylko syf wpierd...la, w domu to pewnie moczone w wodzie skórki z chleba wsuwa
|
|
|
|
|
W gary nikomu nie zaglądaj
Powiedz sam w jakich restauracjach jadasz panie bogaty |
|
|
|
|
W gary nikomu nie zaglądaj
Powiedz sam w jakich restauracjach jadasz panie bogaty |
|
|
|
|
Panowie, to Wy, niestety kreujecie się na nie spełna rozumu. Co wam przeszkadza kolejny post z takimi zapytaniami?
Czy koleś robi sobie reklamę? Czy robi to dla jaj? Czy może faktycznie pracuje na 4 brygadówce i lubi zjeść kebaba? To co? Należy go obrzucić błotem, wyśmiać, zwyzywać. W imię czego i po co? Nie przyszło wam do głowy że takich jak on może być więcej? Trochę rozsądku. To w kebabach mają odbierać telefony czy klepać jedzenie? Chyba wygodniej jest sprawdzić w necie pod jednym linkiem wszystkie kebaby i inne niż latać po stronach, dzwonić itd. Jest to też z korzyścią dla stalowegomiasta przecież. Jeżeli z tytułu tego postu będą generowane wyświetlenia i pieniążki z reklam. Pytam więc raz jeszcze. O co jest wasze oburzenie? |
|