Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT @Mryszard, bardzo zdroworozsądkowe podejście. Mam podobnie, czytam etykiety. Polski producent również musi się starać o moje względy. Produkcja w Polsce nie może być jedynym atutem. Nie ale jesli mamy wybor podobnej jakosci i ceny to lepiej by pieniadze zostaly w kraju, gdzie beda wspomagac gospodarke. Pare razy mi sie zdarzylo zauwazyc gorszej jakosci produkty wysylane do Polski przez zagraniczne firmy. Jeśli skład jest taki sam a cena Polskiego będzie niższa to wybiorę Polski. Parę razy.... a odwrotnie? Jak mamy budować wysoką jakość polskich produktów jak będziemy je kupowali zawsze i tylko ze względu na miejsce produkcji? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT @Mryszard, bardzo zdroworozsądkowe podejście. Mam podobnie, czytam etykiety. Polski producent również musi się starać o moje względy. Produkcja w Polsce nie może być jedynym atutem. Może zdroworozsądkowe ale czy to wystarczy ? Półtusza wieprzowa jest towarem z którego można zrobić poszczególne produkty. Półtusza jest zabezpieczona środkami xxx. które w końcowym produkcie nie są podane do informacji konsumenta. |
|