|
|
|
Hej. Gdzie mogę kupić karton na dużą przesyłkę ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poczta polska
Ewentualnie sklep papierniczy np biuro plus |
|
|
|
|
Na Poczcie nie ma takich dużych kartonów.
|
|
|
|
|
Przejdź się do Vivo, popytaj w sklepach z ubraniami lub butami.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
w majstrze przy wejściu mają kosz z pudłami, poczta polska zdziera jak cholera.....omijaj ją pozdrawiam
|
|
|
|
|
Dobrze ktos prawi.... do vivo i zapytac kiedy mozna podejsc. Ciuchy dostaja w duzych pudlach.
|
|
|
|
|
Płacenie za kartony na paczkę jest dla mnie bezsensowny wydawaniem kasy. Oprócz niżej wymienionych, duże kartony mają też w sklepach medycznych (po dużych pampersach dla dorosłych), we FRAC'u i w Rossmannie (ale tam trzeba się umówić, żeby pudełko zostawili bo zaraz po rozpakowaniu towaru kartony "prasują" i wiążą w paczki). A jak uda Ci się zdobyć dwa duże kartony w jednakowym rozmiarze to bardzo łatwo złożysz z nich jeden jeszcze większy karton (w jednym z nich rozcinasz taśmę na spodzie, prostujesz zakładki i wsuwasz rozłożony karton w drugie pudełko). Potem tylko więcej taśmy pakowej i paczka gotowa.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT w majstrze przy wejściu mają kosz z pudłami, poczta polska zdziera jak cholera.....omijaj ją pozdrawiam jestem ciekaw za ile byś taka paczkę zrobił i np dostarczył do klienta własnym samochodem |
|
|
|
|
Kabi, nie chodzi o dostarczenie, tylko o ceny pudełek na poczcie. Po co płacić kilkanaście lub kilkadziesiąt zł za kartonowe pudełko, skoro ze sklepu można je sobie zabrać za darmo, a jak nie zabierzesz to i tak wyrzucą. A poza tym założyciel/-ka tematu już się zorientował/-a, że na poczcie nie ma tak dużych pudełek jak potrzebuje.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
nie wiem o jak duży karton chodzi, ale oddam dosc spore dwa pudła o wymiarach 28/40/58
|
|
|
|
|
Jakie duże to pudło potrzebujesz? I ile sztuk?
|
|
|
|
|
na miescie są billbordy z ofertą na kartony
złożyłem zapytanie o 200szt i czekam z niecierpliwościa na odpowiedż, będzie już miesiąc może za dużo chciałem kupić i 1 szt będzie łatwiej "wyhaczyć" |
|
|
|
|
chyba raczej za mała.
200szt to czasem w ramach próbki możesz dostać o ile zadeklarujesz odpowiedni (i wiarygodny) wolumen w przyszłości. |
|
|
|
|
To mogli jako próbkę wysłać ;)
|
|