|
|
|
Widzę że jest tu wiele wpisów z propozycją biznesu, mnóstwo odsłon i zero odpowiedzi, po co zaglądać skoro nie jesteśmy rządni zmian. Ubóstwo to suma odrzuconych okazji, a prawdziwy człowiek sukcesu prowadzi swój biznes, lecz nadal szuka nowych lepszych rozwiązań.
To jest forum więc mój post również musi nosić znamiona dyskusji i problemu, stąd pytanie czy ktoś się orientuje gdzie znaleźć współpracowników, partnerów, ludzi pogodnych ambitnych i lubiących pieniądze.Oferuję niezbędne szkolenia, miłą atmosferę, wyjazdy integracyjne. Zapraszam do kontaktu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Możesz napisać coś więcej o tym biznesie?
|
|
|
|
|
Panie biznesmen za reklamę się płaci.
|
|
|
|
|
Kolejny biznesmen który liznął MLM... so sweet
|
|
|
|
|
CYTAT Kolejny biznesmen który liznął MLM... so sweet kolejny komu coś nie wyszło.....?
|
|
|
|
|
Nie wszystko złoto, co się świeci. Jak ktoś ma pomysł na biznes i do tego lubi pieniądze(WTF?), to się tym nie ma czasu chwalić i szukać rozgłosu na portalach, które z biznesem nie mają nic wspólnego.
Można tutaj znaleźć jedynie jelenia, który łyknie złote słowa od złotoustego ile to nie zarobi bez ruszania się z domu. Nie wiem kto w takie bajki wierzy... |
|
|
|
|
Nigdy nie odpisałem na takie ogłoszenia więc się nie znam, może są takie cuda, Słyszałem o takich co zrobili majątek nie ruszając się z garażu ale to trzeba mieć chęci i łeb. Ale tyle o głupotach, sprawdziłem konto nic nie zarobiłem na tej dyskusji, moi rozmówcy pewnie też więc nie ma sensu jej przeciągać. Mam czas do końca miesiąca czyli już go nie mam więc chyba po biznesie.
Pozdrawiam PS. Dyskusja wiele wniosła, wiele się nauczyłem, tylko czy aby na pewno wyciągnę właściwe wnioski.....??? |
|
|
|
|
Florek Nachcik atakuje forum jak się da.
Raz inżynier raz biznesmen raz politolog |
|
|
|
|
Ale napisz konkretnie, o jaki biznes chodzi, jaka branża, nazwę firmy którą reprezentujesz itp. . Przecież to nic wstydliwego, ani żadna tajemnica państwowa.
|
|