|
|
|
Witam w końcu mam wolne w święto ale płacą 200 zł extra do dniówki wiec pójdę sobie do pracy stad moje pytanie który kebab bedzie otwarty bo bedzie trzeba coś zamówić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To ty nam powiedz. Powinieneś być juz specjalistą w tym temacie.
|
|
|
|
|
Zaraz zrobię rozeznanie co i jak ale liczę na informacje od was tez
|
|
|
|
|
Na przyszłość zapisz sobie numery do kebabów i nie zaśmiecaj forum co święta. Co za gość
|
|
|
|
|
CYTAT Na przyszłość zapisz sobie numery do kebabów i nie zaśmiecaj forum co święta. Co za gość nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia |
|
|
|
|
Kebaby pozamykane 15 Sierpnia ale dziewczyny z Roksy pracują
|
|
|
|
|
Właśnie VIXI ma bardzo dużo mądrego do powiedzenia i nie zaśmieca tematu.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na przyszłość zapisz sobie numery do kebabów i nie zaśmiecaj forum co święta. Co za gość nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia zaśmiecanie forum to jest właśnie ciągłe pytanie o kebaby . . . |
|
|
|
|
Gość jest cofnięty w rozwoju i tyle. Jak można co każde święto się pytać o kebaby gdzie w google wystarczy wpisać kebab stalowa wola i wyskoczy 5 bud z tym żarciem. Moje 2 spostrzeżenie że być może nie chodzi mu o kebaby tylko chce się pochwalić ze 200 zł dodatkowe dostanie a dla niego to kupa szmalu i myśli że inni będą mu go zazdrościć.
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kebab w Turcji będzie na pewno czynny. Chociaż widziałem ostatnio oryginalny kebab turecki Berlin. Także tam sobie szukaj
|
|
|
|
|
Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić
Otwarte Hayati Toros Zamknięte Aleppo Turas Emras Nazir |
|
|
|
|
CYTAT Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić Otwarte Hayati Toros Zamknięte Aleppo Turas Emras Nazir mylisz że kogoś oprócz ciebie to interesuje ?? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić Otwarte Hayati Toros Zamknięte Aleppo Turas Emras Nazir mylisz że kogoś oprócz ciebie to interesuje ?? Ciebie jak tu zagladasz i nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic mądrego do powiedzenia : )) |
|
|
|
|
CYTAT Zrobiłem rozeznanie terenu na razie co udało mi się ustalić Otwarte Hayati Toros Zamknięte Aleppo Turas Emras Nazir Skoro Twoje umiejętności pozwalają "ustalić" po rozeznaniu terenu jakie lokale są otwarte, to nie rób z siebie niedojdy, który w każde zbliżające się święto lub dzień wolny pyta o otwarte lokale. Skoro już masz dostęp do internetu i korzystasz z informacji w nim zawartych,korzystaj z nich. W dzisiejszych czasach każdy lokal na stronę, konto na fb lub innych kontach społecznościowych. USTALAJ. |
|