|
![]() |
|
55lat 37 pracy ,kto mnie pobije?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT 55lat 37 pracy ,kto mnie pobije? A ile zarabiasz? |
|
|
![]() |
|
CYTAT 55lat 37 pracy ,kto mnie pobije? 37 lat pracy.Pomyśl- tyle lat przejebłeś. ![]() Jak do Ciebie to dotrze,sam się pobijesz. ![]() Zostało Ci jeszcze 12 lat...buchacha... ![]() A Twoja emerytura... https://obraz(...)a-dziura SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek o moją emeryturę się nie martw,pomyśl o swojej
|
|
|
![]() |
|
60 lat i 40 w jednej firmie
|
|
Dołączył: 8 Lut 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
40 lat, 15 lat pracy
|
|
|
![]() |
|
58/43
|
|
|
![]() |
|
34 lata i 13 lat pracy z tego 12 lat w jednej firmie
|
|
|
![]() |
|
31 lat i 12 lat pracy, jeszcze trochę zostało
![]() |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT 55lat 37 pracy ,kto mnie pobije? 37 lat pracy.Pomyśl- tyle lat przejebłeś. ![]() Jak do Ciebie to dotrze,sam się pobijesz. ![]() Zostało Ci jeszcze 12 lat...buchacha... ![]() A Twoja emerytura... https://obraz(...)a-dziura jusek, ty w ogóle zarobisz na emeryturę, czy aby zasiłek 400 zł będziesz brać, popatrz, facet ma blisko 40 lat pracy i na pewno uzbierał więcej w ZUSie od ciebie |
|
|
![]() |
|
16 w jednej firmie
|
|
|
![]() |
|
68/46
|
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
44/28
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT 55lat 37 pracy ,kto mnie pobije? 37 lat pracy.Pomyśl- tyle lat przejebłeś. ![]() Jak do Ciebie to dotrze,sam się pobijesz. ![]() Zostało Ci jeszcze 12 lat...buchacha... ![]() A Twoja emerytura... https://obraz(...)a-dziura jusek, ty w ogóle zarobisz na emeryturę, czy aby zasiłek 400 zł będziesz brać, popatrz, facet ma blisko 40 lat pracy i na pewno uzbierał więcej w ZUSie od ciebie @kabi Trochę lat przepracowałem. ![]() Na polski ZUS nie liczę ,chociaż jak dożyję,od nich też będę emerytkę(zasiłek) pobierał. ![]() Większą(łącznie) niż on po 37 latach pracy.Przekonali mnie do liczenia na siebie, kiedy rozpadały się TFI.Miałem wówczas rację widząc to. co teraz nieRząd robi ze składkami spoza Zakładu Utylizacji Społeczeństwa. ![]() Na dzień dobry "jajumali"po 15 proc.opłaty przekształceniowej. To tak jakbym zaniósł pieniądze do jakiegoś banku,a oni po wpłacie danej kwoty,na dzień dobry, zabrali dla siebie 15 proc.i żyli jeszcze z części moich odsetek. ![]() Taki Jarosław"ZUS nam Pozostaw Jego Impertynęcyja Impotencja Władca Dwóch Wieży Alika"Kaczyński pobiera ok.6,5 tys.emerytury.O wynagrodzeniu poselskim nie wspomnę. ![]() Ty,jak dożyjesz emerytury,prezes będzie od dawna wąchał kwiatki od spodu i nic mu nie zrobisz.Tak jak teraz, za nic nie będzie odpowiadał ![]() Zayeb@ł kiedyś Księżyc,teraz ZUS,zobaczymy co wywiną obaj w Raju... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
37/13
|
|
|
![]() |
|
[cytat]55lat 37 pracy ,kto mnie pobije?[/cytat]21 LAT W ALUMINUM,MUZG JUZ MAM Z METALU.ŁAŁ
|
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]55lat 37 pracy ,kto mnie pobije? 21 LAT W ALUMINUM,MUZG JUZ MAM Z METALU.ŁAŁ[/cytat]Spokojnie. ![]() Przetopią Cię na folię aluminiową i smalec dla sikorek. ![]() Niedawno ogłosiłem"Program 500 plus"dla emeryta. ![]() Utylizacja,miejsce na cmentarzu,pogrzeb i...trumna gratis ![]() 500 Plus.zasiłku po pogrzebowego dla pierwszych 5000 chętnych emerytów. ![]() Warunek-trzeba się "wyrobić"ze zgonem przed wypłata 13-tki. ![]() https://demot(...)kiwyceni dodatkiem SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|