|
|
|
Serdecznie dziękuje jako mieszkaniec sąsiedniego bloku, za wątpliwą przyjemność mieszkania obok tego baru.
Od momentu otwarcia lokalu wieczny smród spalonego oleju, jeszcze jakiś czas temu ciągle działający wydmuch z kuchni, który potęgował smród, nie szło okien otworzyć, pomijam już fakt że huczał jak stara młockarnia!! Wieczorne i nocne darrcie i śmiechy i krzyki z ogródka, wieczny brak miejsc parkingowych w końcu goście muszą gdzieś parkować, oczywiście kosztem mieszkańców, normą jest, że ktoś zastawia wjazd na mały parking "bo przecież tylko po burgera na wynos"!! i z japą do wszystkich. Na samym parkingu często rozrzucone jedzenie i opakowania po burgerach. Bardzo Dziękujemy za umilenie nam życia !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dokładnie, jak zamknęli Max to było chwilę spokoju, ciszy i nawet miejsca na parkingu. Od kiedy jest ten burger znów wróciło chamstwo, nocne darcie mordy i brak miejsca. A na słupie jest znak jak byk, tylko dla mieszkańców bloków 15 i 1. Ogólnie obecna młodzież to takie rozwydrzone gnojki bez wychowania. Oczywiście nie wszyscy, ale duża część.
|
|
|
|
|
Wam to ku..wa nigdy nikt nie dogodzi. Mieszkacie w mieście więc musicie liczyć się z tym że w mieście żyją inni LUDZIE, który mają różne potrzeby.
|
|
|
|
|
Nie zrozumie ten który nie mieszka w okolicy takiego przybytku. Ludzie mający potrzeby potrafią zaspokoić je w kulturalny sposób, natomiast bydło już nie... i w tym jest główny problem.
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dokładnie, jak zamknęli Max to było chwilę spokoju, ciszy i nawet miejsca na parkingu. Od kiedy jest ten burger znów wróciło hamstwo, nocne darcie mordy i brak miejsca. A na słupie jest znak jak byk, tylko dla mieszkańców bloków 15 i 1. Ogólnie obecna młodzież to takie rozwydrzone gnojki bez wychowania. Oczywiście nie wszyscy, ale durza część. Ja bym w sprawie zastawionego parkingu i darcia mordy w ciszy nocnej dzwonił na policje. |
|
|
|
|
Witam.
Mam wrażenie, że od kilkunastu lat wszystko wszystkim przeszkadza. Chyba nie pamiętacie co działo się tam w latach 90-tych.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Mam wrażenie, że od kilkunastu lat wszystko wszystkim przeszkadza. Chyba nie pamiętacie co działo się tam w latach 90-tych.... Pozdrawiam nie przwszkadza ,ale ludzie zaczeli myslec ze wszystko im wolno i nie szanuja ciszy i spokoju innych Przechodzi przez klatke o 3 rano ,stanie przy widznie i zaczyna pilowac jezor do telefonu ,tak glosno ze wszyscy juz na nogach i to jest jeden z przykladow nielogicznego myslenia ludzi ktorzy albo chca specjalnie albo nie maja nic z w glowie zakomunikowac swiatu , ze ja tu jestem , i jestem najwazniejszy przykladow ludzkiej snoobowosci jest coraz wiecej |
|
|
|
|
[b][kolor=#0000FF]Witam.
Zapomniał wół pl, jak cielęciem był... 5-letnie dzieci przeszkadzają sąsiadom, bo.... Za głośno na klatce. Mieszkasz w mieście - uszanuj innych... Kiedyś nikt nie czepiał się młodzieży, a było o co |
|
|
|
|
[b][kolor=#0000FF]Witam.
Zapomniał wół, jak cielęciem był... 5-letnie dzieci przeszkadzają sąsiadom, bo.... Za głośno na klatce. Mieszkasz w mieście - uszanuj innych... Kiedyś nikt nie czepiał się młodzieży, a było o co |
|
|
|
|
Jak komuś przeszkadza halasowanie to najlepiej niech zamieszka na bezludnej wyspie tam będzie cisza spokój...
|
|
|
|
|
CYTAT Wam to ku..wa nigdy nikt nie dogodzi. Mieszkacie w mieście więc musicie liczyć się z tym że w mieście żyją inni LUDZIE, który mają różne potrzeby. I co z tego, że żyjemy w mieście? Czy to oznacza, że ma nam całą dobę śmierdzieć spalony tłuszcz, bo się restauracji nie chce zamontować odpowiednich filtrów lub ustawić wyciągu w odpowiednią stronę? Czy to oznacza, że mam się codziennie nie wysypiać, bo banda debili drze mordy za oknem? Co to za prostackie stwierdzenie, że ceną życia w mieście jest to, że musi być hałas, musi śmierdzieć? Trzeba być totalnym idiotą, by tak myśleć... |
|
|
|
|
Na bezludną wyspę to trzeba raczej wysłać tych co nie nadają się do życia w społeczeństwie. Tam by mogli wzajemnie sobie przeszkadzać. Ludzie, którzy umieją uszanować spokój swój i innych nie przeszkadzają sobie nawet na ciasnym, zatłoczonym osiedlu.
***** *** |
|
|
|
|
Ja myślę, że większość z tych którzy lubią w nocy pokrzyczeć nie zwracając uwagi na innych, zmieni zdanie za jakieś 20 -30 - 40 lat. To wszystko.
|
|
|
|
|
nie zesrajcie sie czasem, Mama Burger super lokal jestem tam często
|
|
|
|
|
Spodziewałem się tego, że osoby które nie mieszkają w sąsiedztwie żadnego lokalu gastronomicznego nie zrozumieją jakie stwarza to problemy i niedogodności. No cóż trudno takie mamy społeczeństwo, szkoda że pozostawia po sobie syf i prezentuje całkowity brak kultury. W końcu wkoło mieszkają ludzie, często dłużej niż istnieje lokal en lub poprzedni. Żebyście nigdy nie musieli wdychać tego syfu i oparów spalonego oleju siedząc z dzieckiem na placu zabaw lub otwierając okna w mieszkaniu.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja myślę, że większość z tych którzy lubią w nocy pokrzyczeć nie zwracając uwagi na innych, zmieni zdanie za jakieś 20 -30 - 40 lat. To wszystko. Dokaldnie tak , ale i tak pewne rzeczy trzeba wynieść z domu Jak ojciec darł ryja na matkę o 2 w nocy bo mu wolno było, to taki wyjdzie i tez drze bo nikt go nie nauczył ze po pewnej godzinie powinien już być pół tonu ciszej |
|
|
|
|
Gorsze burgera od tego z Heaven & Hell to w życiu nie jadłam !
Jak takie coś można nazwać burgerem ? Mięso to jest taki syf że swojemu psu bym nie dała - zapewne gotowiec z makro albo z biedronki - bo ma konsystencję ... gówna ! Frytki śmierdzące i mające w smaku paskudnie przepalony olej. Nie lubię typowego fast fooda ale już KFC jest milion razy smaczniejsze niż to w tej tragicznej pseudo restauracji H&H ! Jak się ktoś bierze za gastronomię to niech najpierw przejdzie jakieś kursy i szkolenia żeby ludzi nie truć. Burger wbrew pozorom to jest jedna z najprostszych potraw ! - wystarczy porządne mięso i dobra bułka oraz sos bbq, do tego porcja frytek ! I ser jak to ma być cheesburger. Zielenina itp. to niekoniecznie wymagane dodatki. Tylko ważne jest nie wyrabianie mięsa na kupę, i mięso musi być zmielone na grubym sitku i ... nie wysmażanie go na trotę ! Aaa sorki - jak się kupuje gotowe gówno do odgrzania to nie ma się już na nic wpływu. Nie polecam tego lokalu i moja noga tam nie stanie. |
|
|
|
|
O 3 w nocy to raczej nikt logicznie nie myśli, bo jest pijany, więc jedynym rozwiązaniem tego problemu jest wprowadzenie prohibicji. Knajpa upadnie, krzyki znikną i po problemie.
|
|
|
|
|
Nie wypowiadam się na temat jedzenia tam serwowanego, nie jestem przekonany do jedzenia w takich miejscach, napisałem tylko własne odczucia na temat otwarcia tam lokalu i uprzykrzania życia mieszkańcom sąsiednich bloków.
|
|
|
|
|
CYTAT Gorsze burgera od tego z Heaven & Hell to w życiu nie jadłam ! Jak takie coś można nazwać burgerem ? Mięso to jest taki syf że swojemu psu bym nie dała - zapewne gotowiec z makro albo z biedronki - bo ma konsystencję ... gówna ! Frytki śmierdzące i mające w smaku paskudnie przepalony olej. Nie lubię typowego fast fooda ale już KFC jest milion razy smaczniejsze niż to w tej tragicznej pseudo restauracji H&H ! Jak się ktoś bierze za gastronomię to niech najpierw przejdzie jakieś kursy i szkolenia żeby ludzi nie truć. Burger wbrew pozorom to jest jedna z najprostszych potraw ! - wystarczy porządne mięso i dobra bułka oraz sos bbq, do tego porcja frytek ! I ser jak to ma być cheesburger. Zielenina itp. to niekoniecznie wymagane dodatki. Tylko ważne jest nie wyrabianie mięsa na kupę, i mięso musi być zmielone na grubym sitku i ... nie wysmażanie go na trotę ! Aaa sorki - jak się kupuje gotowe gówno do odgrzania to nie ma się już na nic wpływu. Nie polecam tego lokalu i moja noga tam nie stanie. Bardzo dobra pizza, bardzo dobre burgery, zawsze dostaję świeże frytki. Chyba coś ci się pomyliło albo celowy wpis mający na celu oszkalowanie lokalu. |
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Popieram ,,AleLeje''. Coraz lepiej - jak widac - sie dzieje...
|
|
|
|
|
CYTAT Bardzo dobra pizza, bardzo dobre burgery, zawsze dostaję świeże frytki. Chyba coś ci się pomyliło albo celowy wpis mający na celu oszkalowanie lokalu. Tak pewnie, szkalowanie - i co jeszcze wymyślisz ? Gówno, a nie jedzenie - chyba że ktoś jest przyzwyczajony do burgerów w stylu: mięso - pies zmielony z budą łańcuchem, do tego dużo sosów itp. oraz dużo dodatków - wtedy to i zamiast mięsa może być i tektura aromatyzowana - i niektórym i tak będzie smakować bo sosy i dodatki nie pozwolą poczuć smaku "mięsa". Akurat burgerów w życiu trochę zjadłam (i to nie takiego czegoś z MCDonalds czy Burger Kings). Więc dla mnie jak ktoś chwali takie niejadalne coś to ... |
|
|
|
|
Julka ma ból dupy...
|
|
|
|
|
CYTAT Julka ma ból dupy... i ma rację, takie świństwo kazałbym właścicielom zeżreć, sraczkę mieliby przez tydzień |
|
|
|
|
CYTAT Julka ma ból dupy... Straszny. Byłem wczoraj na piwie i Burgerze wszystko git jak najbardziej. Środek tygodnia pełno ludzi, oby tak dalej. |
|