|
|
|
Jestem tu dosc krotko kilkakrotnie zagladalam na czat ale wlasciwie nikogo tam nie zastalam ,albo w innych porach urzedujecie (?)
kiedy sa jakies duszyczki na czacie ...kto powie ?? ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jestem tu dosc krotko kilkakrotnie zagladalam na czat ale wlasciwie nikogo tam nie zastalam ,albo w innych porach urzedujecie (?) kiedy sa jakies duszyczki na czacie ...kto powie ?? powiedz kiedy bedziesz to wejdziemy \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
Nie bywam na czacie, ale z tego co wiem to to, że nikogo lub prawie nikogo tam nie ma to stan normalny .
|
|
|
|
|
dorota68 - za stara trochę jesteś ;-) Jakbyś miała z 18 lat mniej, pewnie byś się nie musiała rekomendować na czata
|
|
|
|
|
CYTAT dorota68 - za stara trochę jesteś ;-) Jakbyś miała z 18 lat mniej, pewnie byś się nie musiała rekomendować na czata dojrzala jesli juz ;-) ladnie to tak pod plaszczykiem anonimowosci wypominac mi wiek ? a to 68 pomylilam z 69 he he ......zdarza sie ze co ? |
|
|
|
|
Chat istnieje ale cierpi na brak stałych bywalców a co za tym idzie wiele osób podobnie jak ty ..wchodzi widzi pustki i wychodzi ... i tak to się kreci ;d
Zapraszamy ! |
|