Dołączył: 19 Maja 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W dniu 18.05.2019 roku ukazało się następujące ogłoszenie: Sobota, 18 maja 2019 r. godz. 23:22
Lokalizacja: Stalowa Wola Pilnie poszukuje do pracy osoby ze znajomością płac i kadr. Praca od zaraz!!! podobne ogłoszenie jest na stronie PUP Stalowa Wola. Wszyscy chętni podjąć pracę u Pani Urszuli T. powinni się zastanowić. Z własnego doświadczenia wiem że jest nieuczciwym pracodawcą, nie wypłaca wynagrodzeń w terminie, nie odprowadza składek ZUS od wynagrodzeń, wobec pracowników stosuje psychiczny terror. Piszę o tym z pełną odpowiedzialnością. Jestem byłym pracownikiem Pani Urszuli. Na koniec pracy zostałem jeszcze pobity przez przyjaciela Pani Urszuli. Mała prośba do admina; proszę nie usuwać tego tematu jak to zostało zrobione wcześniej. Moje dane kontaktowe znane Administratorowi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (Piotr.) Na koniec pracy zostałem jeszcze pobity przez przyjaciela Pani Urszuli. Bardzo nieładne postępowanie. Proponuję, byś zgłosił do Prokuratury. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Bardzo dobrze, że takie informacje się pojawiają dzięki temu mam nadzieję, że nikt nie zgłosi się do takiej pracy.
|
|
|
|
|
Znam osobę która tam pracowała. Fakt, atmosfera nie jest za zdrowa, jest ciśnienie i niezbyt etyczne zachowanie "kadry zarządzającej", to się zgadza. Są tam też osoby z długim stażem pracy.
Warto pisać o takich "pracodawcach". |
|
|
|
|
Ta firma się jakoś nazywa? Czy nie wolno wymieniać z nazwy?
|
|
|
|
|
CYTAT Ta firma się jakoś nazywa? Czy nie wolno wymieniać z nazwy? Profit Tax Sp. z o.o. ul. Wałowa 1A |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Po nazwie firmy widać że cała rodzina nad tym myślała bo jeden idiota by tego nie wymyślił. Nazwa firmy "Podatek od zysku sp.zoo".
|
|
|
|
|
Doszło do literówki Profit Max małżonka tam pracowała sajgon najniższa krajowa a siedzi się piątek sobota niedziela od 7 do 18
|
|
|
|
|
CYTAT Doszło do literówki Profit Max małżonka tam pracowała sajgon najniższa krajowa a siedzi się piątek sobota niedziela od 7 do 18 Wcześniej było Profit-Tax, a jeszcze wcześniej chyba Euro-Tax. Jedno trzeba przyznać że prawo podatkowe dobrze znają |
|
|
|
|
samo to pobic pracownika jaki tupet musi miec ta kobieta,
|
|
|
|
|
W związku z tym iż to ja założyłem ten temat na forum zwracam się z uprzejmą prośbą do administratora strony o usunięcie tego tematu. Zakładając ten temat działaniem w stanie silnego wzbudzenia. Po przemyślenia stwierdziłem że była to nie przemyślana decyzja nic dobrego z tego nie będzie. Zatem jeszcze raz zwracam się z uprzejmą prośbą o usunięcie tego tematu.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
W związku z tym iż to ja założyłem ten temat na forum zwracam się z uprzejmą prośbą do administratora strony o usunięcie tego tematu. Zakładając ten temat działaniem w stanie silnego wzbudzenia. Po przemyślenia stwierdziłem że była to nie przemyślana decyzja nic dobrego z tego nie będzie. Zatem jeszcze raz zwracam się z uprzejmą prośbą o usunięcie tego tematu.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
Czyżby założyciel tematu został w jakiś sposób zastraszony?
|
|
|
|
|
Zapewne.
Trzeba pamiętać o jednym - właścicieli firm stać na usługi kancelarii prawnych. Zwykłego człowieka - nie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Uuuu. Znowu jakieś zastraszenie poszło...
|
|
|
|
|
Ten temat powinien być na pierwszej stronie aby ostrzec innych przed podejmowaniem w tej firmie pracy. Skoro PIP ani prokuratura się tym nie zainteresowała to przynajmniej ludzie będą się ostrzegać.
|
|