|
|
|
Szukamy osób chętnych do współpracy !
Możliwośći jest wiele - szczegóły do ustalenia. Jeśli masz jakiś pomysł. Pisz ! Szczególnie mamy zapotrzebowanie na informacjie o Stalowej i okolichach - newsy, artykuły, zdjęcia. Zapraszamy. Piszcie na invx_(at)_o2.pl |
|
|
|
|
|
|
|
~~robik | |
|
|
a za ile?
|
|
|
~~ | |
|
|
za darmo .
|
|
|
|
|
|
a co jestes zainteresowany
kokosow nie rozdajemy |
|
~~ | |
|
|
moge wam zrobic "head" do strony bo w tej chwili nie ma co sie oczukiwac wyglada tragicznie :/ jak cos to odpis w tym miejscu. sprawdze za kilka dni.
|
|
|
~~ | |
|
|
jestesmy zainteresowani napisz na invx_(at)_o2.pl lub gg:817939
|
|
|
|
|
|
OK
|
|
~~gość z Niska | |
|
|
Popisuję sobie tu troszkę i odpowiadam na różne aktykuły.Wyrażam opinię i stawiam diagnozy, ale to mogłaby być ciekawa lekcja. Nie jestem alfą i omegą komputerową, ale mógłbym spróbować.Pracuję w gospodarce uspołecznionej, ale mam sporo wolnego czasu z którym nie bardzo wiem co mam zrobić.Kompa mam w domu a po okolicy poruszam się autem i rowerem. Czekam na jakąś odpowiedż.
|
|
|
|
|
|
jak najbradziej jesteśmy zainteresowani
odezwij się na maila invx_(at)_o2.pl. Czekam. |
|
~~gość z Niska | |
|
|
Przepraszam bardzo i dziękuję za zaufanie ale jestem zmuszony zrezygnować ze współpracy. soory. Swoje dotychczasowe wypowiedzi anuluję i przepraszam za uszczypliwe uwagi lub komentarze. Od dzisiaj mnie tu już nie ma i nie będzie.Chyba się przestraszyłem a moi bliscy zabili we mnie chęć uczestniczenia w tym przedsięwzięciu. Jeszcze raz przepraszam.
|
|
|
~~bb | |
|
|
czego sie przestraszyles ??
|
|
|
~~gość z Niska | |
|
|
Sam nie wiem. Jestem jakiś rozdarty. Dzieci mnie straszą czarnym ludem. Człowiek nie potrafi uwierzyć w siebie, może niesłusznie.A może bym jednak spróbował.
|
|
|
~~gość z Niska | |
|
|
Przy pomocy córki spróbowałem. Wypełniłem wszystkie rubryki i niech próba się zaczyna. Z poważaniem .
|
|
|
|
|
|
Proszę o kontakt invx_(at)_o2.pl
|
|
~~ | |
|
|