|
|
|
Gdzie w Stalowej są miejsca gdzie można dyskretnie nakarmić maleństwo piersią?
Wiem, że w Lasowiance i Marcato są specjalne pomieszczenia. Czy znacie jakieś inne miejca? Czy w Vivo jest pokój dla matki i dziecka? Ps. Nie czuję się komfortowo świecić cycem i siać zgorszenia wśrod pewnej części społeczeństwa, więc bardzo proszę o nieudzielanie rad typu: KARM WSZĘDZIE ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak w vivo akurat jest pokoik
|
|
|
|
|
W restauracji Słoneczna też jest pokój do karmienia.
|
|
|
|
|
CYTAT Tak w vivo akurat jest pokoik W którym miejscu? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak w vivo akurat jest pokoik W którym miejscu? jak staniesz przodem do toalet to po lewej stronie koło toalety damskiej i męskiej. |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Ten komentarz był co najmniej niestosowny. Usuwam
|
|
|
|
|
To był oczywiście żart Przepraszam jeśli Cię obraził. A bo dziwne pytania zadajesz. Jak się dziecku zachce jeść nad wodą to co będziesz goniła do VIVO ? Zakrywasz pieluchą wdzięki i mniam. A kulturalny człowiek nie powinien wybałuszać gał w tej sytuacji. Już nie przesadzajmy ludziska.
|
|
|
|
|
CYTAT To był oczywiście żart Przepraszam jeśli Cię obraził. A bo dziwne pytania zadajesz. Jak się dziecku zachce jeść nad wodą to co będziesz goniła do VIVO ? Zakrywasz pieluchą wdzięki i mniam. A kulturalny człowiek nie powinien wybałuszać gał w tej sytuacji. Już nie przesadzajmy ludziska. Co innego nad wodą, a co innego w restauracji. Fajnie jak w knajpie jest możliwość nakarmić dziecko na spokojnie bez ciekawskich spojrzeń dlatego zadałam pytanie na forum, aby wiedzieć gdzie np mogę sie udac na niedzielny obiadek |
|
|
|
|
W Biesiadzie jest też taki pokoik dla matek z dzieckiem.
|
|