|
|
|
Cześć,
doszły mnie słuchy że gdzieś w Stalowej ma być albo już jest otwarty Barber???? Może ktoś podać namiary??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Ken w pawilonach
|
|
|
|
|
Cena? Zakres usług?
|
|
|
|
|
Jack the Barber - tak się nazywa ten salon na Edukacji. Byłem w sobotę, polecam. Fajne miejsce, takiego w Stalowej brakowało. Za strzyżenie i zrobienie brody zapłaciłem 40 zeta.
|
|
|
|
|
CYTAT Jack the Barber - tak się nazywa ten salon na Edukacji. Byłem w sobotę, polecam. Fajne miejsce, takiego w Stalowej brakowało. Za strzyżenie i zrobienie brody zapłaciłem 40 zeta. Byłem, widziałem i skorzystałem. Jestem bardzo zadowolony. Cena jak wyżej, 40 zł. Życzę chłopakowi powodzenia. A jak Jay Twoje wrażenia? |
|
|
|
|
Korzystałem z jego usług nie dawno i jestem mega zadowolony. Widać że chłopak zna się na rzeczy. Tak więc polecam i życzę powodzenia.
|
|
|
|
|
A jaka jest cena za standardowe męskie strzyżenie?
|
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
HA HA dobre "Jack the Barber" - lepiej brzmi niż "Fryzjer Jacek".
Chyba z UK po praktyce u ciapka przyjechał. Czy cały post nie powinien być po "angielskienu" , nie wiadomo czy Jack po polsku jeszcze pamięta! |
|
|
|
|
CYTAT HA HA dobre "Jack the Barber" - lepiej brzmi niż "Fryzjer Jacek". Masz rację brzmi lepiej. |
|
|
|
|
CYTAT A jaka jest cena za standardowe męskie strzyżenie? 25 zł broda, 15 zł włosy. Brakowało takiej usługi w Stalowej i życzę powodzenia |
|
|
|
|
Nie mam brody i nieznam chlopaka ale faktycznie nazwa lepiej brzmi po angilsku
|
|
|
|
|
CYTAT HA HA dobre "Jack the Barber" - lepiej brzmi niż "Fryzjer Jacek". Chyba z UK po praktyce u ciapka przyjechał. Czy cały post nie powinien być po "angielskienu" , nie wiadomo czy Jack po polsku jeszcze pamięta! Skończ pi...ić bo nie znasz gościa. Jeszcze można by pomyśleć, że konkurencja nasłała czy coś... |
|
|
|
|
CYTAT HA HA dobre "Jack the Barber" - lepiej brzmi niż "Fryzjer Jacek". Chyba z UK po praktyce u ciapka przyjechał. Czy cały post nie powinien być po "angielskienu" , nie wiadomo czy Jack po polsku jeszcze pamięta! Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia koliii, to odpuść sobie. Nie masz pojęcia o człowieku a wyśmiewasz go na wstępie. Szkoda, że w naszym społeczeństwie więcej jest szydzenia i nienawiści niż szacunku... Byłem i korzystałem z jego usług. Chłopak ma pojęcie o swojej pracy i wykonuje ją rewelacyjnie. Jestem bardzo zadowolony a cena jak wcześniej podali 40zł za brodę i włosy. |
|
|
|
|
CYTAT HA HA dobre "Jack the Barber" - lepiej brzmi niż "Fryzjer Jacek". Chyba z UK po praktyce u ciapka przyjechał. Czy cały post nie powinien być po "angielskienu" , nie wiadomo czy Jack po polsku jeszcze pamięta! Jak zwykle ... zamiast pochwalić inicjatywę ..lepiej dokopać prawda? Zwłaszcza, że sam nie wpadłeś/łaś na lepszy pomysł... To nie tylko "fryzjer Jacek" ale też i pielęgnacja zarostu męskiego... Więc samo "fryzjer" to za mało Nazwa fajna i właściwa barber inaczej fryzjer męski, golibroda, balwierz POWODZENIA JACK |
|