|
|
|
Witam, szukam betoniarni w okolicy. W internecie najblizsza jest w Rzeszowie. Czy ktos z panstwa wie gdzie jest blizej Stalowej? Prosze o adres i telefon. Dziekuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalprzem
|
|
|
|
|
Dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beton Bud Gorzyce
|
|
|
|
|
Stalprzem i Prefbud to jedna ręka i są strasznie strasznie drodzy.v Zmowa jak nic. NIE POLECAM.
JA brałem z betbud stale i jestem bardzo zadowolony. Cena dużo niższa, kontakt z klientem super... Gobos |
|
|
|
|
Dziekuje
|
|
|
|
|
rowniez polecam betoniarnie z Gorzyc bralem od nich ponad 70m3 w trzech partiach i nie bylo zadnego problemu beton bardzo dobry nie zaluja kruszywa
|
|
|
|
|
CYTAT Stalprzem i Prefbud to jedna ręka i są strasznie strasznie drodzy.v Zmowa jak nic. NIE POLECAM. JA brałem z betbud stale i jestem bardzo zadowolony. Cena dużo niższa, kontakt z klientem super... Fundament ma być na lata minimum 100 lat. Dostajesz fakturę i na żądanie wynik prób albo sam zlecasz próby. W Stalach czy Gorzycach też tak robią? |
|
|
|
|
Fundament ma być na 1000 lat a nie na sto. Nie wierzcie w próby itd. Miałem trochę do czynienia z tą branża od podszewki tzn produkcją. Po prostu stalprzem i koledzy są bardzo drodzy i nie znają umiaru w rżnięciu klienta... W każdej szanującej betoniarni macie próby, certyfikaty itd. Tam gdzie ja kupiłem widać gołym okiem, że beton jest zajebisty...
Gobos |
|