|
|
|
Mam tapicerkę skórzaną do odnowienia. jest też dziurka w jednym miejscu. które studio w okolicy jest w stanie podołać odtworzeniu struktury w miejscu klejenia skóry? robił ktoś renowacje skóry?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja robiłem auto i znow robie w ShinePlus w rozwadowie ale nie wiem czy tam bedzie robil regeneracje skóry pod kątem zniszczeń - musisz dzwonic i pytac, najlepiej podjechac jak masz na miejscu i pytac.
Wiem ze mycie, zabezpieczanie tapicerki i z zewnatrz i powłoki robi bez problemu i moge polecic oddaje teraz 2 auto do niego. Tylko okres ocekiwania teraz 2,5 tyg. |
|
|
|
|
ja też szukam kogos kto mi wypoleruje lakier oraz nałoży wosk aby zabezpieczyc lakier kogos z okolic Stalowej woli, Niska ,Janowa lubelskiego??
|
|
|
|
|
Czy macie kogoś godnego do polecenia aby wypolerować i nałożyć powłokę ceramiczną na auto w Stw lub okolicach?
|
|
|
|
|
Cleanmax Autodetailing Piotr Szpyt
Wolności 329D, 37-403 Pysznica Telefon: 888 123 545 Polecam od kilku lat tam robię nigdy się nie zawiodłem auto jak odbieram to jest nie do poznania aż żal w butach wsiadać |
|
|
|
|
A jaka cena?
|
|
|
|
|
Cena zależy od tego co robisz w aucie ioraz oczywiście juką powłokę wybierzesz .
Proponuje zadzwonić powiedzieć gościowi ci chcesz zrobić i napewno wyceni usługę . Poza tym cena to pojęcie względne dla jednych tanio a dla innych drogo . |
|
|
|
|
Witam mam pytanie gdzie można wyprać tapicerkę w samochodzie Stalowa Wola i okolice? Jakie ceny takiej uslugi?
|
|