|
|
|
Witam. Szukam dobrego mechanika, który zna się na Renault lub francuskich autach. Potrzebuje zdiagnozować swojego Scenica 2 najlepiej CLIPem lub jakimś innym dobrym oprogramowaniem. Będę wdzięczny za jakieś namiary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam na PKS-ie na stacji szybkich napraw. Pan Chamera bodajże.
|
|
|
|
|
Łukasz Gola z Rzeczycy Okrągłej, zapłacisz raz i będzie zrobione jak należy. nie polecam mechaników w STW. wszyscy albo olewają albo nie znają się na rzeczy i często wyjeżdżasz z dodatkowymi usterkami lub niepotrzebnie wydaną kasą.. Polecam zapoznać się z opiniami, bardzo dobry elektromechanik.
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam na PKS-ie na stacji szybkich napraw. Pan Chamera bodajże. Można coś więcej na jego temat? Ktoś mi go kiedyś już polecał i w końcu byłem gdzie indziej i nie jestem zbytnio zadowolony z naprawy. P. Chamera dysponuje tutaj narzędziem diagnostyczny? A jeśli chodzi np.o Bosch Service na Kena? |
|
|
|
|
Bosh serwis unikaj, pan, Hammer nie podoła w moim przypadku dopiero jak wyżej Pan Gola dał radę ma wszystko co trzeba do Francuzów a przede wszystkim wiedzę i chęci. W Bosh zrobią ci ale wymiana pół auta przy okszji
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|