|
![]() |
|
Jaka jest wasza opinia o okuliście Wandzie Złomańczuk-Brodziak? Polecacie, czy wręcz przeciwnie?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie polecam.
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nie polecam. Czemu nie polecasz? Może cię po rękach nie całowała jak przyszedłeś na wizytę? Bardzo dobra lekarka, dokładnie bada a jej kompetencje są znane zainteresowanym. Może trochę ją irytuje podejście niektórych pacjentów bo nie każdy lubi dziadostwo. Ja korzystałem z jej porad kilkadziesiąt lat i w razie potrzeby korzystam nadal. |
|
|
![]() |
|
Nie polecam! Ba wręcz odradzam. Miałam (nie)przyjemność być na wizycie pierwszy i ostatni raz. Badanie trwało może 5 minut, gdy poinformowałam lekarkę, iż moje oczy są ciągle zmęczone a obraz z bliska staje się rozmyty, kazała mi czytać litery na tablicy w oddali. Po zwróceniu uwagi, iż z daleka widzę ok a z bliska źle, owa pani zaczęła wmawiać mi, iż "wymyślam sobie sama wadę".
![]() ![]() Opuściłam gabinet po czym za kilka dni udałam się na prywatną wizytę do pewnego okulisty, celowo nie podaję nazwiska, żeby nie było, że to reklama. Diagnoza... Wada wzroku i okulary!. Był bardzo zdziwiony zachowaniem koleżanki po fachu ![]() |
|
|
![]() |
|
He he najfajniej jest kiedy robi pracownikom badania okresowe, wchodzi po 10 osób a co dlaczego pół miasta nie ma wiedzieć co mam z oczami gdzie pracuję i jak się nazywam
![]() |
|