|
|
|
Bardzo proszę o poradę jakie wybrać CB Radio do samochodu.Zależy mi na dobrym,by nie sprawiało problemów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam yosan pro120 polecali je na forum miłośników CB kupiłem i jest ok, nie szumi, nie trzeszczy jak poprzednie tti, działa jak należy choć ostatnio leży w szafie bo kręcę się w koło komina trasy już tylko kilka razy w roku.
|
|
|
|
|
Mam yosana pro120 bo polecali na forum cb. Ostatnio działa 4 razy w roku na krzyż bo jeżdżę po stw ale polecam.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Kolego Polecam m tech legend 2 , legend 3 a wyzsza polka to PRESIDENT HENRY CLASSIC zalezy ile chce wydac $$
|
|
|
|
|
Mam Yosan turbo bardzo fajne radyjko i juz takich nie bedzie . Moge sprzedac bo niestety bardzo malo jezdzie.
|
|
|
|
|
żadne z powyższych tutaj wymienionych, to wszystko są tanie i dziadowskie radia, klepane gdzieś u chińczyka za domem pod wiatą.
Poszukaj radia made in Philippines, a zobaczysz różnicę w odbiorze, nadawaniu, tłumieniu szumów, tłumieniu zakłóceń z instalacji twojego samochodu. Z modeli polecam : President Wilson President Walery President Harry 1 President Johnny 1 President Jimmy 1 President Herbert 1 Alan 18 Alan 28 Onwa Uniden 510 ( to samo co president Harry 1 ) Uniden 520 ( to samo co president Johnny 1 ) Do kupienia na Allegro, Ebay ( trzeba potem tylko przestroić ) ewentualnie pytaj na forach CB. Wszystkie nowe modele to dziadostwo na SMD ! |
|
|
|
|
yosan to producent koreanski.
|
|
|
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc!Pozdrawiam!
|