|
|
|
dziękuje adminowi za zablokowanie mozliwości komentowania!!!!!!
cenzura-rozumiem!!!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
słucham !?
nikt niczego nie blokował. |
|
|
|
|
Ja wczoraj przy jednym temacie też miałem problem - nie wyświetlał się przycisk odpowiedz i nie mogłem napisać postu. Poza tym od ok. 3 dni jak próbuję skomentować jakiś artykuł to czasem wyskakuje strona z komunikatem o jakimś błędzie (coś o niemożności obsługi jakiegoś nagłówka)
|
|
|
|
|
CYTAT Poza tym od ok. 3 dni jak próbuję skomentować jakiś artykuł to czasem wyskakuje strona z komunikatem o jakimś błędzie (coś o niemożności obsługi jakiegoś nagłówka) czy ten problem się nadal powtarza ? |
|
|
|
|
Ten z komentowaniem artykułów wczoraj był, dzisiaj jeszcze nie sprawdzałem bo co do nowych artykułów to na razie nie mam nic do powiedzenia .
Edit: sprawdziłem, próbowałem skomentować artykuł o parkometrach. Po wpisaniu tekstu i kliknięciu dalej strona przeładowała się, ale postu nie było. Za to miałem wpisany mój tekst w polu edycyjnym i możliwość kliknięcia "dalej" czyli sytuacja był taka jak po wciśnięciu przycisku "dodaj komentarz". Po ponownym wciśnięciu "dalej" strona znowu się przeładowała, ale postu dalej nie było i tekst znowu wisiał w dostępnym polu edycyjnym. |
|
|
|
|
poprawione !
|
|