|
|
|
Hej. Zastanawiam się, gdzie w Stalowej lub w okolicach można zorganizować imprezę firmową dla dojść dużej grupy. Nie chciałabym żeby to był tylko obiad, kolacja picie i do domu tylko coś bardziej aktywnego np. kręgle, bilard lub coś innego. Polećcie coś godnego 😀😀😀
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podaj przybliżoną ilość ludzi
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Obiad i popijawa ta są standardy w takich imprezach i mysle ze nie ma co wydziwiac bo nie kazdemu to przypadnie do gustu sam wiem na przykładzie mojej firmy mozna chwile posiedziec wypic kielich lub kilka zjesc obiad jakiegos sledzika pogadac i do domu Mozna tez zorganizowac jakis mecz piłki noznej, siatkówki ,striptease,panienki te sprawy ale duzo ludzi nie przyjdzie Ostatecznie wynajmnij lotnisko w Turbi sprowadz kilka zespołów załatw katering zabawy dla dzieci i masz impreze z pompą co i tak sie nie kazdemu spodoba
|
|
|
|
|
moja firma miała kiedyś imprezę w nnn - nawet nie było źle ;) mogę polecić
|
|
|
|
|
CYTAT Hej. Zastanawiam się, gdzie w Stalowej lub w okolicach można zorganizować imprezę firmową dla dojść dużej grupy. Nie chciałabym żeby to był tylko obiad, kolacja picie i do domu tylko coś bardziej aktywnego np. kręgle, bilard lub coś innego. Polećcie coś godnego 😀😀😀 W Łysakowie jest bodajże taka miejscówka. |
|
|
|
|
CYTAT Hej. Zastanawiam się, gdzie w Stalowej lub w okolicach można zorganizować imprezę firmową dla dojść dużej grupy. Nie chciałabym żeby to był tylko obiad, kolacja picie i do domu tylko coś bardziej aktywnego np. kręgle, bilard lub coś innego. Polećcie coś godnego 😀😀😀 mogę podpowiedzieć Łążek Ordynacki, super imprezy tam bywały |
|