|
|
|
Witam. Doradźcie gdzie w Stalowej warto zabrać dziewczyne na 1 spotkanie??
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Do lasu😜 a tak naprawde to zalezy jakie macie priorytety. Samo piwo, kawe, kolacje, film.
|
|
|
|
|
Wiele miejsc przychodzi do głowy, wypiszę krótka listę (kolejność przypadkowa):
Jeśli kawa i ciastko: - Kawiarnia Konesso- wiadomo dobra kawa i dobre ciasta tylko bywa tłoczno - Kawiarnia-Kwiaciarnia na Edukacji- jak wyżej, bardzo fajne kameralne miejsce, dużo kwiatów i raczej mały ruch więc większa szansa na spokojną rozmowę - Kawiarnia Motycze- jedna obok dawnego kina Ballada jak i druga naprzeciwko komisariatu warte polecenia Jeśli jakieś rozrywki: - Chyba to tu- można napić się dużo regionalnych piw i pograć w jakieś gry planszowe -Klub Bilardowy Oscar- bardzo fajne miejsce do gry w bilard, jedyny minus to brak przekąsek- tylko alkohole Jeśli jakieś dobre jedzenie: - Trattoria Mała Italia- bardzo fajny romantyczny wystrój, dobre wina i pyszne makarony |
|
|
|
|
padi00 wskazał/a myślę ze wszystkie ciekawe miejsca może jeszcze hell&heaven nawet spoko burgery
wiadomo że można wziąć laskę do kina Jeśli lubicie basen możesz ją wziąć na basen przy okazji obadasz jakie ma ciałko |
|
|
|
|
CYTAT padi00 wskazał/a myślę ze wszystkie ciekawe miejsca może jeszcze hell&heaven nawet spoko burgery wiadomo że można wziąć laskę do kina Jeśli lubicie basen możesz ją wziąć na basen przy okazji obadasz jakie ma ciałko Randka na basenie? Napewno jakaś laska się zgodzi, żebyś ją oglądał na pierwszej randce bez makijażu. Na pierwszej randce ona ma Cię zachwycić, a na "normalność" przyjdzie czas. A co do kina, to na pierwszej randce masz poznać drugą osobę. A siedzenie obok kogoś przez 3 godziny temu nie sprzyja. |
|
|
|
|
No i gdzie ją w końcu zabrałaś?
|
|
|
|
|
Bar centrum polecam
|
|
|
|
|
Mnie zainteresowała ta kawiarnia-kwiaciarnia na Edukacji, gdzie to jest?
|
|
|
|
|
Niedaleko SDK. Trzeba wejść tam w głąb gdzie są sklepy w stronę tego jakby placyku pośrodku.
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Mnie zainteresowała ta kawiarnia-kwiaciarnia na Edukacji, gdzie to jest? To jest tam gdzie są sklepy na Edukacji. To jest na przeciwko sklepu mięsnego Mathias. Tam kiedyś był sklep z lampami, a teraz zrobili kawiarnio-kwiaciarnie 😊 |
|