|
![]() |
|
Witam. Doradźcie gdzie w Stalowej warto zabrać dziewczyne na 1 spotkanie??
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Do lasu😜 a tak naprawde to zalezy jakie macie priorytety. Samo piwo, kawe, kolacje, film.
|
|
|
![]() |
|
Wiele miejsc przychodzi do głowy, wypiszę krótka listę (kolejność przypadkowa):
Jeśli kawa i ciastko: - Kawiarnia Konesso- wiadomo dobra kawa i dobre ciasta tylko bywa tłoczno - Kawiarnia-Kwiaciarnia na Edukacji- jak wyżej, bardzo fajne kameralne miejsce, dużo kwiatów i raczej mały ruch więc większa szansa na spokojną rozmowę - Kawiarnia Motycze- jedna obok dawnego kina Ballada jak i druga naprzeciwko komisariatu warte polecenia Jeśli jakieś rozrywki: - Chyba to tu- można napić się dużo regionalnych piw i pograć w jakieś gry planszowe -Klub Bilardowy Oscar- bardzo fajne miejsce do gry w bilard, jedyny minus to brak przekąsek- tylko alkohole Jeśli jakieś dobre jedzenie: - Trattoria Mała Italia- bardzo fajny romantyczny wystrój, dobre wina i pyszne makarony |
|
|
![]() |
|
padi00 wskazał/a myślę ze wszystkie ciekawe miejsca może jeszcze hell&heaven nawet spoko burgery
![]() wiadomo że można wziąć laskę do kina ![]() Jeśli lubicie basen możesz ją wziąć na basen przy okazji obadasz jakie ma ciałko ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT padi00 wskazał/a myślę ze wszystkie ciekawe miejsca może jeszcze hell&heaven nawet spoko burgery ![]() wiadomo że można wziąć laskę do kina ![]() Jeśli lubicie basen możesz ją wziąć na basen przy okazji obadasz jakie ma ciałko ![]() Randka na basenie? Napewno jakaś laska się zgodzi, żebyś ją oglądał na pierwszej randce bez makijażu. Na pierwszej randce ona ma Cię zachwycić, a na "normalność" przyjdzie czas. A co do kina, to na pierwszej randce masz poznać drugą osobę. A siedzenie obok kogoś przez 3 godziny temu nie sprzyja. |
|
|
![]() |
|
No i gdzie ją w końcu zabrałaś?
|
|
|
![]() |
|
Bar centrum polecam
|
|
|
![]() |
|
Mnie zainteresowała ta kawiarnia-kwiaciarnia na Edukacji, gdzie to jest?
|
|
|
![]() |
|
Niedaleko SDK. Trzeba wejść tam w głąb gdzie są sklepy w stronę tego jakby placyku pośrodku.
***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mnie zainteresowała ta kawiarnia-kwiaciarnia na Edukacji, gdzie to jest? To jest tam gdzie są sklepy na Edukacji. To jest na przeciwko sklepu mięsnego Mathias. Tam kiedyś był sklep z lampami, a teraz zrobili kawiarnio-kwiaciarnie 😊 |
|