|
|
|
Czy ktos mial do czynienia z taka sytuacja ze dziecko sika co chwile po kropelce od kilku dni. Nie ma bóli zadnych wyniki moczu tez dobre.
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
urosept, zurawina
|
|
|
|
|
Myślę, że lekarz miał. Żurawina bardzo dobra, można z niej zrobić nalewkę, można dodawać do ciastek jak komuś smakuje, można ją podpalić i okadzać dziecko dymem śpiewając przy tym pieśni patriotyczne. Nie wiem na ile pomoże. Z problemami urologicznymi chodzi się do lekarza. Przyczyn może być cała masa.
|
|
|
|
|
był robiony posiew moczu? bo jeśli zwykłe badanie moczu to często nie wykryje nic. Badanie moczu w pojemniczku sterylnym środkowy mocz po przemyciu okolic intymnych. po za tym dobrze zrobić USG nerek i zgłosić się do dobrego urologa (dziecięcego). I tak jak pisali wyżej profilaktycznie żurawina SOK 100% nie jakieś apteczne żurawity. Proszę nie lekceważyć takich objawów.
|
|