|
|
|
Hejka, myśle nad otworzeniem biznesu związanego z motoryzacja, ale boje się troche tej całej papierologi. Myśle nad jakimś biurem rachunkowym online i mam tu pytanie do Was czy korzystał ktoś z usług https://business-tax.pl ? Zależy mi na tym bym miała w każdej chwili dostep online do dokumentów.
Z gory dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy to reklama? Przejdź się po kilku biurach w STW i sprawdź ceny. Pewnie nie będzie drożej niż w tym internetowym a księgową będziesz miał pod ręką. Nie będziesz chciał przychodzić to dokumenty możesz kurierem przesłać . Poza tym takie biura internetowe zazwyczaj wymagają wprowadzania dokumentów przez klienta a one tylko to księgują. Masz za dużo czasu ?
Podane przez Ciebie biuro jest spółką z o.o. , która odpowiada swoim kapitałem do kwoty 60 tys. Więc jeśli coś grubo się pomylą to Ty będziesz miał problem. |
|
|
|
|
Ale chodzi o to żeby przez internet prowadzić a nie " chodzić do biura "
Tylko jest minus -nie wiesz kto cie rozlicza , ktoś wirtualny |
|
|
|
|
Najpierw zorientuj się na jakim sprzęcie pracują i jakimi narzędziami dysponują. Jeśli mają office 356 https://az.pl/office-365/to jest nadzieja, że to solidna firma.
|
|
|
|
|
w zasadzie do biura chodzi sie w miesiacu dwa razy
zniesc papiery i odebrac podatki zona ma klienta ktory prowadzi dzialalnosc we Francji i widzi go w roku moze dwa razy komunikacja odbywa sie droga mailaowa |
|
|
|
|
Delta g szewczyk
|
|
|
|
|
A&m consulting na okulickiego, wirtualne firmy odradzam czesto blednie ksieguja a nieznajomość przepisow nie zwalnia przedsiebiorcy z odpowiedzialności. Do tego biuro na miejscu zalatwi zus, skarbowke nawet zlozy wszelkie domumenty w urzędach, doradzi.
|
|
|
|
|
warto skorzystać ze sprawdzonego biura rachunkowego i księgowej, która właściwe zadba o firmową dokumentację samodzielnie można przygotowywać dokumenty, które będa przekazywane do księgowości.
|
|
|
|
|
Polecam stacjonarne biuro rachunkowe w budynku Cechu na Hali targowej, sprawdzone, działa od lat.
|
|
|
|
|
z księgowością jest jak z abonamentem telefonicznym 2 lata i zmiana operatora.Na początku się starają póżniej korekty ze skarbówki a następnie wysokie kary.Natworzyło się tego dużo i łapią klientów początek wspaniały i olewka.Nie będę wymieniał biur ale mam już 4 księgową przyjdą 2-3 korekty i szukam następnej bo tego u nas w mieście jest dużo.SAM SOBIE PRZEMYŚL I NIE SŁUCHAJ NIKOGO
|
|
|
|
|
CYTAT z księgowością jest jak z abonamentem telefonicznym 2 lata i zmiana operatora.Na początku się starają póżniej korekty ze skarbówki a następnie wysokie kary.Natworzyło się tego dużo i łapią klientów początek wspaniały i olewka.Nie będę wymieniał biur ale mam już 4 księgową przyjdą 2-3 korekty i szukam następnej bo tego u nas w mieście jest dużo.SAM SOBIE PRZEMYŚL I NIE SŁUCHAJ NIKOGO Dlatego omijaj szerokim łukiem wszelkich księgowych za 100 czy 200 zł. Jak masz malo papierow to kazdy szanujacy sie ksiegowy wezmie ok 500 zł. |
|
|
|
|
hehe
zona ma biuro od prawie 30 lat nieprawda ze bierze od 500 zl zalezy kto ma ile faktur |
|