|
|
|
Witam
Przechodząc przez "edukacje" zauważyłem ze otwiera się nowa knajpa. Pytanko,kiedy otwarcie? Byfuch |
|
|
|
|
Byfuch |
|
|
|
|
Jest restauracja GRAND też widziałam i z ciekawości podeszłam zobaczyć co jest napisane na drzwiach. Organizują dancingi, imprezy firmowe, wieczorki jakieś i nawet sylwestra ale czy ktoś tam chodzi to nie wiem
|
|
|
|
|
A gdzie to dokładnie jest?
|
|
|
|
|
nad bankiem na górze sylwester juz byl tam organizowany
|
|
|
|
|
Czy ktos wie napewno ze sa tam dancingi?
Czy w tym miescie sa jakieś dancingi? |
|
|
|
|
Dancingi są tam na 100 % ale ja tam nigdy nikogo nie widziałam aby wchodził i wychodził, nawet muzyki nie słychać żadnej oprócz kolorowych światełek przez okna. A jeśli chodzi o dancingi to były w lasowiance swego czasu. W stalowej nie ma gdzie się pobawić ani dyskotek ani normalnych lokali aby potańczyc a szkoda ☺️☺️☺️
|
|
|
|
|
ZAjebiście! Ludzie otwierają nowe lokale ale nic o tym nie piszą w necie? Wstydzą się czy jaki ..uj? Po Maxie jest restauracja, dziwne logo, jak to się nazywa - nikt nie wie ;) Otworzyli Czarnobiałe coś po Alternatywach i też nie było żadnego halo Teraz coś na KEN i zgadnij kotku co tam w środku Bila też się rozwija, otwiera Retro czy inny badziew i ciszaaaa....
Może to jakiś nowy trend marketingowy? Otwieramy ale się nie chwalimy |
|
|
|
|
Byłem tam w zeszłym tyg. faktycznie malo ludzi kolo 15-20 osób, mysle, ze to przez brak marketingu, zadnych ogłoszeń ani informacji np. w internecie. Lokal jak na stalowowolskie warunki przyzwoity, muzyka dla lubiących taniec w parze nawet spoko. Graja w piatki i soboty choc slyszalem, ze i w niedziele ostatnio cos tam było. Co do jeszcze jakichs dancingów w Stalowej, w piatki graja w Hotelu Hutnik, całkiem fajne imprezki choć slyszalem, ze noszą sie z zamiarem wprowadzenia dosc drogich wejsciowek, info od znajomej, nie sprawdzone przeze mnie takze najlepiej samemu sprawdzić. Swego czasu w Slonecznej były dancingi, i chyba jak do tej pory najlepsze w mieście duzo ludzi, fajna muzyka, szkoda ze juz tam nie graja. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT ZAjebiście! Ludzie otwierają nowe lokale ale nic o tym nie piszą w necie? Wstydzą się czy jaki ..uj? Po Maxie jest restauracja, dziwne logo, jak to się nazywa - nikt nie wie ;) Otworzyli Czarnobiałe coś po Alternatywach i też nie było żadnego halo Teraz coś na KEN i zgadnij kotku co tam w środku Bila też się rozwija, otwiera Retro czy inny badziew i ciszaaaa.... Może to jakiś nowy trend marketingowy? Otwieramy ale się nie chwalimy Stary Max obecnie nazywa się: Heaven & Hell - Mama Burger... Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|