|
|
|
Proszę o informacje odnośnie Katolickiej Szkoły Podstawowej w Stalowej Woli, jaka atmosfera? nauczyciele? itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest super. Przepisałam dziecko z 7ki i jest nieporównywalnie. Mili nauczyciele, chętni do pomocy, tam jest nauczyciel dla ucznia a nie odwrotnie. Klasy są małoliczne.
|
|
|
|
|
Potwierdzam. 10/10
|
|
|
|
|
CYTAT Jest super. Przepisałam dziecko z 7ki i jest nieporównywalnie. Mili nauczyciele, chętni do pomocy, tam jest nauczyciel dla ucznia a nie odwrotnie. Klasy są małoliczne. Chyba jesteś jedną z tych nauczycielek, a twoja wypowiedź jest daleka od obiektywizmu.
|
|
|
|
|
Yuiop - a Twa wypowiedź jaka jest?
Gimnazjum nieźle sobie radziło i myślę że podstawówka też ma szansę. |
|
|
|
|
CYTAT Yuiop - a Twa wypowiedź jaka jest? Wiesz drugi raz bym do tej szkoły dziecka nie zapisał, a wybór był taki a nie inny tylko dlatego że lokalizacja szkoły blisko miejsca zamieszkania. Ja osobiście mam negatywne doswiadczenia jako rodzic z tą szkołą, i nie chcę tu kogokolwiek obrażać taka jest moja opinia.
Gimnazjum nieźle sobie radziło i myślę że podstawówka też ma szansę. |
|
|
|
|
potwierdzam - jest OK, również mam przepisane dziecko, nie jest idealnie - nigdzie nie jest, jednak pewne priorytety sa - nauczyciele starają się, jak coś .. jest komunikacja, reakcja i uwaga..
|
|
|
|
|
Po latarnią zawsze najciemniej. Może najciemniej nie jest w katoliku ale też drugiego dziecka tam nie dałem.
|
|
|
|
|
Moje dziecko chodziło tam do gimnazjum, podstawówkę zaliczyło w siódemce. porównując te dwie szkoły, to w katoliku nauczyciele mają dużo lepsze podejście do ucznia.
|
|