|
|
|
Gdzie w Stalowej kupię naklejkę antypoślizgową? Taką chropowatą jak drobny papier ścierny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrówka, Unimet, pewnie Majser, Brico w Nisku. Oczywiście ta naklejka ma postać taśmy nawiniętej na rolkę, jak zwykła taśma klejąca
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej kupię naklejkę antypoślizgową? Taką chropowatą jak drobny papier ścierny Do czego ma służyć owa taśma?Zalecenia BHP?To wypowiedź powyżej!Jeśli dla [serducha czującego,opinia na podstawie wcześniejszych postów]To pomyślimy,już wymyśliliśmy,Mamy gotowe rozwiązanie ,czekamy na wskazanie gdzie zamontować TRZA!
|
|
|
|
|
Bardziej by mi pasowało w formie arkusza, żeby można było wyciąć jakiś kształt. To do użytku domowego.
|
|
|
|
|
CYTAT Bardziej by mi pasowało w formie arkusza, żeby można było wyciąć jakiś kształt. To do użytku domowego. Dokładnie do czego ma służyć?
|
|
|
|
|
A jakie to ma znaczenie do czego ma mi to posłużyć ! Ja pytam gdzie kupić i tylko to jest istotne.
|
|
|
|
|
CYTAT A jakie to ma znaczenie do czego ma mi to posłużyć ! Ja pytam gdzie kupić i tylko to jest istotne. Pod buta na lód,pod telefon na blat.do wanny do kąpieli?Do dziecięcego kapcia w domu?Tak na szybko cztery zastosowania różniące się diametralnie parametrami!
|
|
|
|
|
Pod buta. Dziecku pod tyłek papieru ściernego bym raczej nie serwowała 😉
|
|