|
|
|
BRAWO!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglądałem wszystkie mecze mistrzostw.
Wielki szacunek dla nich. Zupełne przeciwieństwo tego dziadostwa jakie mamy w piłce nożnej. Brawo!!! Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Obronili tytuł, 3:0 w finale to jest zaoranie, zbronowanie i zwałowanie trzy razy z rzędu
|
|
|
|
|
200 tys $ dla mistrzów świata za złoty medal
8 mln $ dla miernot piłkarzy za co ? no właśnie za co? |
|
|
|
|
O ile to prawda.
Widziałem te kwoty w jakimś memie - ale wydały mi się mało wiarygodne. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to kiepsko.
Mam nadzieję, że Ministerstwo sportu da im coś więcej niż zaproszenie do Pałacu Prezydenckiego i uściski dłoni. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Żadne pieniądze za taka przyjemnosc i dumę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT 200 tys $ dla mistrzów świata za złoty medal 8 mln $ dla miernot piłkarzy za co ? no właśnie za co? Hmm, może za to, że pieniądze w sporcie pochodzą od sponsorów? A sponsorzy patrzą na rozpoznawalność i popularność sportu. Siatkówka popularnym sportem nie jest. Zresztą kto oglądał mecze MŚ widział, że nawet na stadionie frekwencja była na poziomie 30-40%. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Siatkarze są WIELCY !!! Dosłownie i w przenośni .
Dlaczego w Stalowej nie ma profesjonalnej sekcji męskiej siatkówki a może i drużyny seniorskiej ? Mamy Vegę ale chyba mają jakieś problemy. Z mosiru ich wywalili?? Tak mi się o uszy obiło. Jeśli to prawda to kto mi piwie dlaczego ? Władze Stalowej Woli - chcieli byśmy mieć siatkę u nas. W Rzeszowie trudno bilety dostać a i jeździć trzeba |
|
|
|
|
Nawet harówka bez wyników jest lepsza od braku wyników bez harówki. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To ja tylko zapytam ile nas kosztuje zabawka dla żelowych kopaczy, którą z mozołem stawia Lucjusz Picer z dojnej zmiany?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jak wiesz to napisz, nie pytaj. Pewnie dużo. Generalnie to temat o wielkiej siatkówce. Ktoś mi odpowie na moje poprzednie pytania ?
|
|
|
|
|
CYTAT Jak wiesz to napisz, nie pytaj. Pewnie dużo. Generalnie to temat o wielkiej siatkówce. Ktoś mi odpowie na moje poprzednie pytania ? Andrzej ci odpowiedział.Udowodnij że twa głowa służy do czegoś więcej niż noszenie czapki.
|
|
|
|
|
CYTAT Orzeł ROZSZARPAŁ kanarka.Ileż w tym uznania dla pokonanego,ileż w tym empatii[uczucia obcego wszystkim świętojebliwym]
|
|
|
|
|
Krzysiu, sam się wykluczyłeś.
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ciekawe ile w Stalowej Woli przeznacza się kasy na popularyzację siatkówki
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe ile w Stalowej Woli przeznacza się kasy na popularyzację siatkówki Może zestawienie. Ile na kopaczy i jaki z tego procent na siatkówkę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mądre miasta, jak np. Rzeszów, które wiedzą, że nie będzie ich stać na piłkę nożną na wysokim poziomie utrzymują jakąś drużynę piłkarską a przede wszystkim inwestują w inny sport drużynowy. Siatka, ręczna, ewentualnie kosz ale kosz jest już droższy w utrzymaniu. Lub jak Tarnów w żużel .
W ten sposób można się w jakiejś dyscyplinie liczyć w Polsce. Stalowa liczy się tylko w sportach indywidualnych, a mogli byśmy mieć coś porządnego w drużynówce. Andrzej, kto ma zrobić to zestawienie ? Nikomu się nie chce . |
|
|
|
|
Proste Ile kosztuje drużyna kopaczy? Ile nas kosztuje to centrum piłki kopanej?
50 milionów to koszt samego centrum Tyle nie wydano na siatkówkę przez ostatnie 20 lat. Coś jeszcze w temacie? Na MŚ piłki kopanej była strefa kibica ze Sławomirem z playbacku Co było na ostatnich MŚ siatkarskich? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Klub Victoria ma miarodajne wyniki lekkoatletyczne, może warto was posłuchać i zadbać w przyszłej kadencji, nie było nic w programach totalnych. Ale mając Rzeszów zaraz obok nie stawiałabym na siatkówkę czy koszykówkę, ciężko będzie o wychowanków.
|
|
|
|
CYTAT Klub Victoria ma miarodajne wyniki lekkoatletyczne, może warto was posłuchać i zadbać w przyszłej kadencji, nie było nic w programach totalnych. Ale mając Rzeszów zaraz obok nie stawiałabym na siatkówkę czy koszykówkę, ciężko będzie o wychowanków. Mając Rzeszów obok siebie postawił bym na siatkę bo chłopaki z Rzeszowa mogli by się u nas ogrywać a nasi zdolni, szybko awansowali by do porządnej drużyny. Jak byśmy wypracowali system szkoleniowy (a tu mogli byśmy się również wspomóc Rzeszowem), wyszkolili byśmy własnych zawodników (kilka pokoleń) to pomyśleli byśmy o wyższych poziomach rozgrywkowych. Na początku byli byśmy zapleczem dla Rzeszowa … a później może byśmy byli Mistrzem Polski … No dobra, pojechałem .. ale pomarzyć zawsze można |
|
|
|
|
CYTAT Proste Ile kosztuje drużyna kopaczy? Ile nas kosztuje to centrum piłki kopanej? 50 milionów to koszt samego centrum Tyle nie wydano na siatkówkę przez ostatnie 20 lat. Coś jeszcze w temacie? Na MŚ piłki kopanej była strefa kibica ze Sławomirem z playbacku Co było na ostatnich MŚ siatkarskich? A czy gdziekolwiek w Polsce było coś organizowane z okazji tych mistrzostw? Koszykówka, ręczna czy siatkówka, to sporty mimo wszystko niszowe, i żadne sukcesy tego nie zmienią, a szkoda. Tak było i będzie nadal, dalej "cała" Polska się będzie podniecać nawet i awansem na mistrzostwa dużo bardziej niż złotym medalem w innej dyscyplinie (a to się przekłada na kasę). Co do stadionu - siatki w STW nie pamiętam, ale kosza tak (można porównać te dyscypliny w PL, podobne zainteresowanie) - na szczytowych meczach było 2-3 tyś max - na piłkę, nawet teraz na dobre mecze przychodziło 3-4 tyś ludzi (puchary), przy awansie do 1 ligi myślę, że spokojnie było by w porywach 5-8 tyś ludzi - niestety, to jest przepaść w zainteresowaniu, nic tu nikt nie zmieni. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Klub Victoria ma miarodajne wyniki lekkoatletyczne, może warto was posłuchać i zadbać w przyszłej kadencji, nie było nic w programach totalnych. Ale mając Rzeszów zaraz obok nie stawiałabym na siatkówkę czy koszykówkę, ciężko będzie o wychowanków. Mając Rzeszów obok siebie postawił bym na siatkę bo chłopaki z Rzeszowa mogli by się u nas ogrywać a nasi zdolni, szybko awansowali by do porządnej drużyny. Jak byśmy wypracowali system szkoleniowy (a tu mogli byśmy się również wspomóc Rzeszowem), wyszkolili byśmy własnych zawodników (kilka pokoleń) to pomyśleli byśmy o wyższych poziomach rozgrywkowych. Na początku byli byśmy zapleczem dla Rzeszowa … a później może byśmy byli Mistrzem Polski … No dobra, pojechałem .. ale pomarzyć zawsze można Tez może być, cokolwiek żeby lepiej ;-) Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|