|
|
|
Gdzie w Stalowej i okolicach znajdę rolety w dobrej cenie?
A może lepiej zamówić w sklepie internetowym? Jeśli tak to gdzie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, miałam ostatnio taki sam dylemat. Lokalne firmy wycenę okien zrobiły z kosmosu, inne obiecywały zrobić i na obietnicach kończyły, w końcu na próbę do 1 okna zamówiłam na allegro, przyszła, ale nie jestem zadowolona, chodzi jak po gruzie.Do reszty mieszkania kupiłam w Leroy Merlin, cenowo wyszło bajka, a nawet mechanizm lepiej pracuje.
|
|
|
|
|
deco-rol
|
|
|
|
|
ja kupilem niedawno w biedronce. 20 zł za sztuke. sa rewelacyjne. nawet nie myslalem ze beda tak dobre za taka cene
|
|
|
|
|
Deco-rol polecam
|
|
|
|
|
ja ost kupowałam u gościa i za 14 szt w kasetach za rolety dzień noc zapłaciłam 1400 zł
rolety na wymiar więc uważam że cena ok tym bardziej że w innych firmach prawie 2000 zł za te same rolety z tym samym materiałem a właśnie i to była firma jak ktoś podał wyżej deco-rol |
|
|
|
|
Również polecam Deco-Rol. Profesjonalne podejście do klienta, solidne wykonanie.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
odświeżam, poszukuje dobrej i taniej firmy w Stw do wykonania najzwyklejszych rolet
|
|
|
|
|
Deco rol
|
|
|
|
|
Ja po skorzystaniu z wyceny w jednej ze stalowowolskich firm dałem sobie spokój (w opcji bez montażu). Zamówiłem na allegro- o wiele taniej.
|
|
|
|
|
Za dwie rolety na wymiar 60x125 zapłaciłem w sumie 120 zł z przesyłką. Kaseta aluminiowa, prowadnice aluminiowe. 3 lata gwarancji. Zresztą, co tu się ma zepsuć ...
We wtorek wieczorem zamówienie, w czwartek kurier z przesyłką ;) 10 min i zamontowane. Chodzić, dzwonić, wyceniać ... później się z kimś umawiać na montaż ... czekać - nie mam czasu na takie zabawy. |
|
|
|
|
no można i z allegro, wymieniać rolki i pseudo prowadnice co pół roku
|
|
|
|
|
No mamy 3 lata gwarancji - jak być chciał wymieniać ...
Ale prędzej Ci się kolor znudzi niż coś się tam rozsypie |
|