|
|
|
Witam
Chciałbym zasięgnąć informacji odnośnie zakładów optycznych w Stalowej. Jakie macie doświadczenia, kogo możecie polecić. Czy jest duża rozbieżność cenowa? A może gdzieś są w tej chwili jakieś promocje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam optyka Głowackiego, ma zakład na ul. Hutniczej. Profesjonalne podejście i ceny też bardzo przystępne. Zawsze też daje jakiś rabat. Małe naprawy zawsze robi mi za darmo, dużych nigdy nie miałam.
Konkretnych cen Ci nie podam, bo to zależy czego potrzebujesz |
|
|
|
|
ja robiłam na przestrzeni lat u 3 optykow: Figiel (za hala), Glowacki (Hutnicza) i na na Narutowicza. Wszedzie profesjonalnie, bardzo miło, ewentualne naprawy za darmo pozniej (nawet po gwarancji), ale najdłuzej mi wytrzymaly okulary robione na Narutowicza i tam wroce po kolejne
Ale generalnie polecam wszystkie 3 zakłady Ceny podobne, zawsze na cos tam jest promocja, to na jakieś szkla, to na oprawki, okulary trzeba obejrzec i przymierzyc, bo nie do każdego rozstawu pasuja, a jak promocja w jednym na kilka oprawek, to inna promocja u innego optyka na inne oprawki wiec nie da sie powiedziec, ze masz tu promocje i tam idź... musisz przymierzyc i zobaczyc jak do buzi sie mają |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Głowacki
Najbardziej profesjonalni |
|