|
|
|
Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. Burdel by się przydał. |
|
|
|
|
Zajmij się czymś co rzeczywiście potrafisz robić, bo takich PSEUDO specjalistów, którzy robią coś, co jest niby opłacalne jest pełno. Chyba wszystkiego robić nie umiesz? Pytasz ludzi co masz otworzyć? Jak napiszą że brakuje im prawników to założysz kancelarię prawną?
Prostym przykładem są niektóre kosmetyczki" PUP dał kasę więc zrobiły 1 kurs i wielkie profesjonalistki, a w rzeczywistości to "więcej sprzętu niż talentu". Te które potrafią coś robić mają kolejki na 2 miesiące to przodu. Reasumując mi brakuje właśnie PROFESJONALNEJ kosmetyczki, więc śmiało otwieraj taką firmę |
|
|
|
|
O przegiąłeś facet. Przecież odkąd mamy prezydenta Nadbereżnego to w naszym mieście już niczego nie brakuje. Więc nie prowokuj bo cię tu niektórzy zlinczują 😜
A tak na poważnie to kręgielnia by się przydała ale na to pewnie z 200 tys.jest potrzebne. |
|
|
|
|
Brakuje dobrze płatnych miejsc pracy.
|
|
|
|
|
CYTAT Brakuje dobrze płatnych miejsc pracy. Jesteś z opozycji. |
|
|
|
|
CYTAT Brakuje dobrze płatnych miejsc pracy. Dokładnie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. Jak ktos byl w Ameryce to zapewne brakuje mu w Polsce Beef jerky , a drugi problem w miescie czego brakuje , a co staje sie popularne na zachodzie to produkty laktoz free -35 procen Polakow ma problemy z mlekiem i produktami pochodzacymi z niego . Wiekszosc z nas niewie nawet co to jest za problem, ale mysle ze z czasem to sie rozwinie w swiadomoscu naszej |
|
|
|
|
CYTAT Brakuje dobrze płatnych miejsc pracy. ...dla osób bez kwalifikacji. |
|
|
|
|
CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. a co potrafisz robić? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Brakuje dobrze płatnych miejsc pracy. ...dla osób bez kwalifikacji. Zdziwiłbyś się. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mamy Galerie, amelanium, felgi i tartak do pracy. To słynne osiągnięcia inwestycyjne tych samych. Ale zlikwidowali dworce, to plus ujemny.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Więcej śmietników przy chodnikach 😉
|
|
|
|
|
Rzeczywiście!
|
|
|
|
Wiem że ponosi mnie wyobrażnia ale marzy mi się hala do Curlinga.Dla nie kumatych Carling to gra kamieńiami na lodzie kture sie umieszcza w domu a drużyna przeciwna ma za zadanie usunąć te kamienie,zawodnicy pomagaja sobie szczotkami dzieki kturym kamień może sie poruszać szybciej albo wolniej wygrywa ta druzyna ktura będzie miała więcej kamieni w domu albo ten kamięn ktury będzie bliżej środka domu.
|
|
|
|
|
CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. Na co skłonny bym był wydać swe pieniądze?Na świeżą rybkę smażoną słodkowodną i morską.W zestawie obiadowym,z frytkami w;gazecie;z chlebem lub bułką.Szlag by to trafił zaśliniłem się!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. Na co skłonny bym był wydać swe pieniądze?Na świeżą rybkę smażoną słodkowodną i morską.W zestawie obiadowym,z frytkami w;gazecie;z chlebem lub bułką.Szlag by to trafił zaśliniłem się!Potwierdzam. Swieza dobra rybka ze smazalni to dobry strzal. Oczywiscie pod warunkiem ze odpowiednio przyrzadzona https://m.sma(...)a50.html https://m.sma(...)a50.html |
|
|
|
|
CYTAT Brakuje dobrze płatnych miejsc pracy. To załóż działalność, zatrudnij ludzi i płać im kokosy. Ja nie rozumiem jaki jest problem. Człowiek próbuje wstrzelić się w dobry biznes, z którego będzie miał dobre pieniądze i stać go będzie, żeby zapłacić ludziom godne wynagrodzenie. Ma otworzyć hurtownię dobrze płatnych miejsc pracy? Bo tyle z Twojej wypowiedzi wynika. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. Na co skłonny bym był wydać swe pieniądze?Na świeżą rybkę smażoną słodkowodną i morską.W zestawie obiadowym,z frytkami w;gazecie;z chlebem lub bułką.Szlag by to trafił zaśliniłem się!Potwierdzam. Swieza dobra rybka ze smazalni to dobry strzal. Oczywiscie pod warunkiem ze odpowiednio przyrzadzona https://m.sma(...)a50.html https://m.sma(...)a50.html |
|
|
|
|
Świeżego powietrza
|
|
|
|
|
to fakt świeżego powietrza, w tym mieście śmierdzi....śmieciami rozkładającymi się i alumanium, no i prezydent miał zlikwidować ten hałas ?? !!
|
|
|
|
|
CYTAT to fakt świeżego powietrza, w tym mieście śmierdzi....śmieciami rozkładającymi się i alumanium, no i prezydent miał zlikwidować ten hałas ?? !! Prezydent ogłosił że jest cicho i spokojnie.A ty się ciesz że możesz zaczerpnąć świeżego powietrza wydychanego przez prezydenta i to górnym otworem!
|
|
|
|
|
Kandydat Szymonik zaproponował rozwiązanie.
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Czego brakuje w naszym mieście? Może brakuje Wam jakiegoś konkretnego punktu? Czy brakuje jakiś usług w naszym mieście? Pytam szczerze, ponieważ myślę nad otworzeniem własnej firmy, a może dodatkowo mogę przysłużyć się lokalnej społeczności. Prosiłbym o poważne wypowiedzi. Dziękuję i Pozdrawiam. Na co skłonny bym był wydać swe pieniądze?Na świeżą rybkę smażoną słodkowodną i morską.W zestawie obiadowym,z frytkami w;gazecie;z chlebem lub bułką.Szlag by to trafił zaśliniłem się!Potwierdzam. Swieza dobra rybka ze smazalni to dobry strzal. Oczywiscie pod warunkiem ze odpowiednio przyrzadzona https://m.sma(...)a50.html https://m.sma(...)a50.html Wporzadku a kto tu mowi tylko o rybach ? Rybki salatki swieze miesko z grilla. Majac dobry grill i kilka pomyslow mozna stworzyc ciekawa knajpke ;) Ty moze korzystalbys tylko by uniknac zapachu w kuchni ale wielu jest takich co na zapach swiezo smazonej rybki przechodzac obok takiego punktu dostawaloby skretu zoladka. Napewno opcja ciekawsza niz kebaby czy pizzerie. No chyba ze ktos ma pojecie o kuchni hiszpanskiej lub meksykanskiej bontakiej tez w naszym miescie nie ma |
|