|
|
|
Szukam dobrego reumatologa, chodzi o ból kręgosłupa w odcinku lędźwiowym, podejrzewam u siebie ZZSK. Możecie kogoś polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy coś sie zmienilo ale w Stalowej nie bylo oddzialu Reumatologicznego wiec predzej czy pozniej.i tak.zaatakujesz wieksze miasto. Na dodatek jest regionalizacja wiec jesli chodzi o leczenie w pozniejszym czasie i tak wyladujesz na Podkarpaciu. Mimo wszystko:
Lublin - Chudzik lub Zwolak Rzeszów - Dąbrowski - lekarz z powolania + aktualnie Ordynator oddzialu ;) Pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia ;) |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Doherty) Nie wiem czy coś sie zmienilo ale w Stalowej nie bylo oddzialu Reumatologicznego wiec.... Dawno Cię nie było w Stalowej Woli i trochę przez ten czas się zmieniło. Oddział reumatologiczny powstał już dosyć dawno ponad pięć lat temu w szpitalu "SANUS" przy ulicy Wojska polskiego 5. CYTAT (Doherty) Na dodatek jest regionalizacja wiec jesli chodzi o leczenie w pozniejszym czasie i tak wyladujesz na Podkarpaciu. O czym Ty piszesz? Mając skierowanie do specjalisty Ty decydujesz gdzie się udasz na wizyte, a do dyspozycji masz całą Polske i nie ma zadnej regionalizacji. |
|
|
|
|
Ja polecam dr Zosię Ciesielską, pracuje na oddziale wewnętrznym w Stalowej Woli. Bardzo miła i kompetentna pani dr która nie trzyma pacjenta przy sobie na siłę tylko kiedy jest potrzeba sama kieruje i pomaga w "uderzeniu" dalej do większego szpitala
|
|
|
|
|
Izabela Busz-Wesołowska, Przychodnia Nr 4.
|
|
|
|
|
Czy doktor Busz-Wesołowska przyjmuje prywatnie? Może ktoś posiada nr telefonu?
|
|