|
|
|
Witam.
Gdzie w Stalowej kupię na wymiar moskitere do okna przeciw owadom? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Damont powinni mieć. Teraz siedzibę mają na Przemysłowej.
|
|
|
|
|
Polecam firmę Deco-Rol, mam ich moskitiery już kilka sezonów. Sprawa do załatwienia bez wychodzenia z domu - umawiasz się z właścicielem firmy na pomiar i wycenę, a potem gościu przywozi Ci gotowe moskitiery do domu.
https://www.faceb(...)8312813/ Jeżeli ktoś chce zaoszczędzić i pobawić się w majsterkowicza to zestawy do zrobienia moskitiery metodą "hand made" można nabyć - również bez konieczności wychodzenia z domu - na Allegro Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT W Damont powinni mieć. Teraz siedzibę mają na Przemysłowej. W damont byłem. Umawiałem sie 3 razy. Chcialem u nich kupic moskitiery i drzwi w calym mieszkaniu. Totalna olewka, marnowanie czasu. Tak żenującej obsługi nie spotkałem. Nigdy więcej. Natomiast finalnie jeśli chodzi o rolety trafilem na Deco- Rol i jestem bardzo zadowolony. Umowilem sie i Pan przyjechał zgodnie z ustaleniami, później montaż, aha dodam że wyszlo zdecydowanie taniej niz w damont. To już pozostawie bez komentarza.. |
|
|
|
|
truskawka jak wychodzi to cenowo?moskitiera do samodzielnego montażu jest wszędzie markety budowlane,unimet,Tesco itd
|
|
|
|
|
Moskitera 126x68
Gala nad biedronką 110zł Tęcza 77zł Deco-rol 65zł Tak wyglądają ceny w tych trzech firmach. |
|