|
|
|
Dzisiaj okolo godziny 10 bylem na cmantarzu zapalic wklad do znicza zostawilem wklad na chwile z tylu nagrobka i wrocilem po zapalniczke do samochodu. Jak przyszlem to w tym czasie juz jaka [moderowano] cmentarna ukradla ten wklad. Bebe teraz sie przygladal i jak coz zauwaze niekoniecznie na swoim grobie to ta szmata juz na tym cmentarzu zostanie z polamanymi lapami.Jakim trzba byc chwastem .a chwast to tylko napalmem sie tepi.
Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukradnie, sprzeda jeszcze raz....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Dzisiaj okolo godziny 10 bylem na cmantarzu zapalic wklad do znicza zostawilem wklad na chwile z tylu nagrobka i wrocilem po zapalniczke do samochodu. Jak przyszlem to w tym czasie juz jaka [moderowano] cmentarna ukradla ten wklad. Bebe teraz sie przygladal i jak coz zauwaze niekoniecznie na swoim grobie to ta szmata juz na tym cmentarzu zostanie z polamanymi lapami.Jakim trzba byc chwastem .a chwast to tylko napalmem sie tepi. Ten wkład Im się NALEŻAŁ!A Ty się módl żeby Cię nie oskarżono o GLORYFIKACJĘ[tu sobie wpisz według uznania]
Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę |
|
|
|
|
KRZYSIU, bracie lewaku, będziesz dzisiaj na spotkaniu u Andrzeja ? Szykuje się grubszy protest pod sądem.
|
|
|
|
|
Okamerowac powinni.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Hieny cmentarne znowu kradną. Czy przy dzisiejszych zarobkach 5 zł za kwiatka to tak dużo ? Czy w tej zapadłej dziurze została już tylko taka patologia co nie rozumie że kradnąc kwiaty z cudzego grobu przynosi wstyd swoim zmarłym ? Oni tam się w grobie przewracają ze wstydu a nie cieszą takim kradzionym kwiatkiem, wydartym z cudzego grobu !
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
A ty myślisz, że ci co kradną to na groby swoich bliskich? to pewnie jacyś złodzieje, co opędzlują kilka lub kilkanaście grobów i sprzedadzą. kwiatki wypierze, umyje i sprzeda na targu.
No chyba, że pochował takiego samego złodzieja jak on sam, to rodzinnie nie przeszkadza |
|
|
|
|
ja jeszcze nigdy nie kupiłem kwiatka czy znicza od przygodnego handlarza. Jak mnie zaczepi to owszem podchodzę i wypatruję kasy fiskalnej a jak nie widzę i pytam gdzie kasa i facet zaraz blednie albo tłumaczy ze mu się nie opłaci i takie tam bzdety więc mu podpowiadam ze pomylił się z powołaniem.
Płacę słono ale wiem że to idzie na utrzymanie firmy. |
|
|
|
|
CYTAT ja jeszcze nigdy nie kupiłem kwiatka czy znicza od przygodnego handlarza. Jak mnie zaczepi to owszem podchodzę i wypatruję kasy fiskalnej a jak nie widzę i pytam gdzie kasa i facet zaraz blednie albo tłumaczy ze mu się nie opłaci i takie tam bzdety więc mu podpowiadam ze pomylił się z powołaniem. Płacę słono ale wiem że to idzie na utrzymanie firmy. |
|
|
|
|
Znicz kosztuje ok.10 zyli.
Nawet prostytutka wyżej się ceni,kiedy się pochyla "zrobić loda". Tak się domyślam cenowo,bo z"usługi"tej nie korzystam,ale koszt zniczy znam-bo kupuję Kim trzeba być,jakim ścierwem i curvą,aby kraść? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ja jeszcze nigdy nie kupiłem kwiatka czy znicza od przygodnego handlarza. Jak mnie zaczepi to owszem podchodzę i wypatruję kasy fiskalnej a jak nie widzę i pytam gdzie kasa i facet zaraz blednie albo tłumaczy ze mu się nie opłaci i takie tam bzdety więc mu podpowiadam ze pomylił się z powołaniem. Płacę słono ale wiem że to idzie na utrzymanie firmy. ty pewnie szukasz gdzie taniej |
|
|
|
|
To biedni ludzie których na jedzenie nie stać do tego dochodzą uzależnienia to i kradną.
Was o kilka złotych dupa boli. Pomógł byś takiemu człowiekowi w potrzebie. Zamiast tego za parę złotych z biednego człowieka kalekę chcesz zrobić. Kiedy zamożni złodzieje z PISu kradną majątki i defraudują milony złotych to już nie przeszkadza. Janusz nierób dostał swoją "działkę" bo prostu się należy. Siedzi cicho judasz i przymyka oko licząc że też na czyjś koszt pożyje. Takie same hieny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Dzisiaj okolo godziny 10 bylem na cmantarzu zapalic wklad do znicza zostawilem wklad na chwile z tylu nagrobka i wrocilem po zapalniczke do samochodu. Jak przyszlem to w tym czasie juz jaka [moderowano] cmentarna ukradla ten wklad. Bebe teraz sie przygladal i jak coz zauwaze niekoniecznie na swoim grobie to ta szmata juz na tym cmentarzu zostanie z polamanymi lapami.Jakim trzba byc chwastem .a chwast to tylko napalmem sie tepi. Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę Brawo. Czym różnisz się od "hieny"? Pisząc wprost - nie wierzę, że w kilka minut ktoś przyszedł i ukradł wkład do znicza. Ale już wiemy, że "szmacie połamiesz łapy, bo jest chwastem". Jak przeczytałam cyt:"przyszłem" to było wszystko jasne. Może daj spokój zmarłym? Po prostu. |
|
|
|
|
CYTAT To biedni ludzie których na jedzenie nie stać do tego dochodzą uzależnienia to i kradną. Was o kilka złotych dupa boli. Pomógł byś takiemu człowiekowi w potrzebie. Zamiast tego za parę złotych z biednego człowieka kalekę chcesz zrobić. Kiedy zamożni złodzieje z PISu kradną majątki i defraudują milony złotych to już nie przeszkadza. Janusz nierób dostał swoją "działkę" bo prostu się należy. Siedzi cicho judasz i przymyka oko licząc że też na czyjś koszt pożyje. Takie same hieny. Matka wie że ćpiesz ? |
|
|
|
|
Moja czy twoja?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT To biedni ludzie których na jedzenie nie stać do tego dochodzą uzależnienia to i kradną. Was o kilka złotych dupa boli. Pomógł byś takiemu człowiekowi w potrzebie. Zamiast tego za parę złotych z biednego człowieka kalekę chcesz zrobić. Kiedy zamożni złodzieje z PISu kradną majątki i defraudują milony złotych to już nie przeszkadza. Janusz nierób dostał swoją "działkę" bo prostu się należy. Siedzi cicho judasz i przymyka oko licząc że też na czyjś koszt pożyje. Takie same hieny. Podstawowa zasada tak dla niewierzących.jak wyznających jakąkolwiek religię-NIE KRADNIJ. Nie bierz tego co nie twoje,chyba że zależy od tego życie innego człowieka. Żywego czy martwego. ALE JEST tzw.stan wyższej konieczności. Przykład?Patrz na film,kiedy jako Antoni Kosiba czyli prof.Wilczur,aby ratować ofiarę wypadku, kradnie narzędzia chirurgiczne. PS.A co"mówi" Dekalog? Nie porządaj żony blizniego swego,ani żadnej rzeczy która jego jest. Do "przecinka" tego cytowanego przykazania mam pewien problem akceptacji z mojej strony,a potem żadnej rzeczy nie porządam. Akurat ten fragment pomijam usprawiedliwiając swoje zachowanie"stanem wyższej konieczności". To działa! Fajnie jest i bez grzechu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Moja czy twoja? Moja Mama nie intersuje się tobą. twoja za to powinna. Albo i nie. Wstyd by Jej było za to, co tu wypisujesz. |
|