|
|
|
Gdzie w Stalowej znajdę sklep z yerbą???
Chodzi o susz 0,5 lub 1 kg. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może to nie "w Stalowej Woli" ale proponuję allegro do wyboru do koloru różne rodzaje smaki i wielkości opakowań.
Mozesz wybrać taka jaka szukasz. Chyba że jedynym wymaganiem jest żeby to była yerba. |
|
|
|
|
"Natura i Zdrowie" Okulickiego 106 na I piętrze
|
|
|
|
|
Ekożarełko hala targowa.
|
|
|
|
|
Centrum 4 palarnia kawy są yerby i akcesoria
|
|
|
|
|
Dzięki wszystkim za pomoc.
|
|
|
|
|
osobiście polecam sklep z kawami i herbatami w Centrum 4 ;) duży wybór yerby paczkowanej i na wagę! a jeśli czegoś nie ma to zawsze można się dogadać i zamówić, ja polecam
|
|
|
|
|
A może porozmawiamy jakie Yerby kto pije
Czyste smakowe? Z jakimi dodatkami? |
|
|
|
|
na poniatowskiego obok bankomatu pko bp
|
|
|
|
|
CYTAT A może porozmawiamy jakie Yerby kto pije Czyste smakowe? Z jakimi dodatkami? Próbowałem kilku ale mi osobiscie smakuje Pajarito Elaborada... I jest to równocześnie jedna z popularniejszych mate |
|
|
|
|
CYTAT A może porozmawiamy jakie Yerby kto pije Czyste smakowe? Z jakimi dodatkami? Ja zawsze lubiłem Amandę z pomarańczą za łagodny i cytrusowy posmak. Na początek polecam. Dodatkowo to "polska" yerba . Ostatnio wykończyłem paczkę Rosamonte ... Tradicional która mi średnio smakowała ze względy na mocny i wyrazisty smak. Chyba jeszcze nie dorosłem do takich. Natomiast, dzisiaj zakupiłem jakąś organiczną yerbę, Organic Yerba Mate, dystrybuowaną przez Krausa (yerba z konikiem) i powiem że jest smaczna. Bardzo łagodna w smaku. A wy co siorbiecie? |
|
|
|
|
Jakie yemrby siorbiecie
Ja ostatnio Despaladę. Jest czysta liściasta w smaku przeciętna |
|
|
|
|
CYTAT Jakie yemrby siorbiecie Ja ostatnio Despaladę. Jest czysta liściasta w smaku przeciętna Despalada to określenie procentowej zawartości liści i patyczkow w mate, więc jeśli preferujesz mate prawie czysto liściasta(despalada) to poszukaj marki krótka będzie Ci odpowiadała smakiem. Amanda, Cruz, Pajarito |
|