|
|
|
Chciałbym się odnieść do artykułu:
"Potrzebujesz pomocy elektromechanika? W PKS-ie pomogą we wszystkim!" Po pierwsze - nie da się napisać komentarza pod artykułem, zapewne pewne osoby boją się opinii mieszkańców na temat Stację Szybkich Napraw. Po drugie i najważniejsze - jak wygląda rzeczywistość? Na pewno nie tak jak jest opisane. Osobiście próbowałem 3 razy, więcej nie ma już sensu, trzeba sobie znaleźć dobrego mechanika na terenie lub w okolicy Stalowej Woli. Jeśli chodzi o stację szybkich napraw - zjawiałem się tam przy okazji potrzebnej pilnej naprawy auta (raz mniejszej raz większej) - odpowiedź jest zawsze taka sama: - "niestety teraz Panu nie pomogę, pracuję do 15-tej, mam dużo aut do naprawy" - "nie wiem kiedy będę mógł zająć się autem, proszę podejść do BOK-u i ustalić termin" albo - "mam dużo aut do naprawy, proszę przyjść za tydzień" TOTALNY SZOK! Kompletny brak zainteresowania klientem, mechanicy pracują tam na akord, czyli jak leci z listy, naprawiają auta - nic poza planem, aby nikomu nie podpaść (?). Jeśli tak, to czego tyczy ten "piękny" artykuł o szybkich naprawach aut, wszelako pojętej pomocy potrzebującym ? Totalna żenada, tani chwyt marketingowy. Reasumując, aby nie skłamać: - badania techniczne przeprowadzają bardzo dobrze - tutaj jest OK - naprawa w stacji szybkich napraw - żenujące podejście. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odpowiedź na twoje pytania jest jedna.. To artykuł sponsorowany i PKS musiałbyc opisany w superlatywach...
|
|
|
|
|
A dokładniej teraz zobaczyłem... Artykuł jest nielegalny... Ponieważ nie ma informacji o tym że artykuł został zlecony przez reklamodawce więc jest to kryptoreklama... A tym samym SM łamie prawo
|
|
|
|
|
I pytanie czy Pan Mateusz i redakcja otrzymała zgodę na ujawnienie nazwiska Pana mechanika zgodnie z ustawą RODO?? Nazwisko to dane osobowe i podlega pod ustawę...
|
|