|
|
|
Które sklepy są czynne w niedziele w Stalowej Woli (w niehandlowe)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapewne na WP kolo kebaba... od strony metalowca. Promil tez. I Zabki sie pewnie jakies znajda.
|
|
|
|
|
Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT Dziękuję i pozdrawiam A było na pis głosowane? Bo jak było to proszę zgodnie z linią partii nie kombinować i w niedzielę patrzeć się w sufit tudzież ołtarz. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dziękuję i pozdrawiam A było na pis głosowane? Bo jak było to proszę zgodnie z linią partii nie kombinować i w niedzielę patrzeć się w sufit tudzież ołtarz. Oczywiście ze było warto głosować. Dziś na spacerze z dziecmi patrzyłem jak mój były pracodawca siedzi w sklepie i sam handluje. Widok bezcenny. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dziękuję i pozdrawiam A było na pis głosowane? Bo jak było to proszę zgodnie z linią partii nie kombinować i w niedzielę patrzeć się w sufit tudzież ołtarz. Oczywiście ze było warto głosować. Dziś na spacerze z dziecmi patrzyłem jak mój były pracodawca siedzi w sklepie i sam handluje. Widok bezcenny. Rozumiem, że jakby nie komunistyczny zakaz handlu to byś siedział w galerii a nie z dziećmi na spacerze? Gdyby nie pracodawcy to nie kilka milionów Polaków wyjechałoby za granicę, a kilkadziesiąt. Bo to mały biznes tworzy miejsca pracy, płacąc relatywnie największe podatki i utrzymuje pasożytów mnożących się za biurkami. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dziękuję i pozdrawiam A było na pis głosowane? Bo jak było to proszę zgodnie z linią partii nie kombinować i w niedzielę patrzeć się w sufit tudzież ołtarz. Zamiast sufitów proponuje zapoznać się z ustawą. Przepisy nie zabraniają w te dni handlu w ogóle, lecz tylko pracy w te dni pracowników. Zatem sami właściciele sklepów mogą handlować nawet w ww. święta. http://mojaf(...)eta.html |
|