|
|
|
Witam wszystkich.
Chciałbym wymienić kaloryfer w pokoju, problem jest taki że jest to stary żeliwny z nietypowym rozstawem bocznym na 100cm. Pytanie moje jest takie czy ktoś z was wie może gdzie taki kupie? ponieważ byłem w kilku sklepach na terenie Niska i patrzyli na mnie dziwnym wzrokiem jak by nie wiedzieli o co chodzi. Są takie kaloryfery firmy "Alukal" więc nie wmówią mi że takich nie ma. Wiem że można zamówić hydraulika i zamontować z rozstawem na 80cm przerabiając przyłącza...ale większy wydaje mi się ładniejszy... Czy ktoś z was spotkał się z takim kaloryferem bądź wie gdzie można taki kupić ? z góry dziękuję. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wpisujesz w google i masz np
https://www.googl(...)irefox-b |
|
|
|
|
Zapytaj bezposrednio w armatoorze moze ci skreca... kiedys w dawnych czasach nie robili z tym problemu skrecali ci co chciales.
|
|
|
|
|
Driver nie bądź taki do przodu i nie ucz korzystać z google, jasno pisałem że chciałbym kupić w sklepie na miejscu a nie bawić się zakupy online, jeśli nie znajdę bądź ktoś mi nie podpowie gdzie mogę kupić w okolicach stalowej to będę myślał właśnie nad tym 2gim rozwiązaniem.
Armatoora nie ma grzejników z takim rozstawem, już się orientowałem. |
|
|
|
|
[cytat]
Pytanie moje jest takie czy ktoś z was wie może gdzie taki kupie? ponieważ byłem w kilku sklepach.............. Gdzie napisałes ze chcesz kupic w sklepie?????? |
|
|
|
|
A wogóle portal nazywa się Stalowemiasto więc odwiedz sklepy w stalowej domgaz itp.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|