|
|
|
Hej, czy w Stalowej Woli bądź okolicach fukncjonuja placówki, ktore świadczą dzienną opiekę nad dzieckiem podczas wakacji? Dziecko jest w wieku szkolnym, półkolonie zazwyczaj zaczynaja w godzinach 8 lub 9 rano, co dla mnie jest za późno by dotrzec do pracy jeszcze. W grę wchodzi opiekunka, ale czy oprócz tego rozwiązania są inne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W tamtym roku moje dzieci chodziły do Tipi na pólkolonie. Z tego co pamiętam to zawoziłam je przed 8 rano. Była też możliwość indywidualnego ustalenia godzin pobytu. Podobnie było na półkoloniach w stadninie Bajka. Z tym że to już w Kępiu Zaleszańskim, więc trzeba dojechać.
Z obu tych półkoloni moje dziewczynki były bardzo zadowolone, więc te konkretne miejsca mogę polecić. Co do godzin - można znaleźć miejsca, które funkcjonują w dogodnym dla nas czasie. Trzeba tylko trochę poszukać, podzwonić, popytać o możliwość ustalenia indywidualnych godzin. Swoją drogą ciekawa jestem, które półkolonie w Stalowej polecacie. Piszcie - może wspólnie uda nam się stworzyć mapę takich miejsc. |
|