|
|
|
Od wielu lat słucham tylko przez Spotify.
Samochód z 2014 roku nie ma funkcji bluetooth więc nie mam jak tego Spotify słuchać w aucie. Mam tam odwarzacz CD i USB. Brakuje tylko muzyki aby zapisać ją na USB lub CD Jak to robicie u siebie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kupiłem sobie Xiaomi Roidmi i słucham przez Spotify. W apce sobie ustawiłem, żeby po odpaleniu auta automatycznie uruchomiło Spotify, więc mam jakbym słuchał z płyty. A do tego nawigacja, Yanosik i wszystkie komunikaty z telefonu słyszę normalnie na głośnikach auta. Polecam.
A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Kupiłem sobie Xiaomi Roidmi i słucham przez Spotify. W apce sobie ustawiłem, żeby po odpaleniu auta automatycznie uruchomiło Spotify, więc mam jakbym słuchał z płyty. A do tego nawigacja, Yanosik i wszystkie komunikaty z telefonu słyszę normalnie na głośnikach auta. Polecam. Mam bluetooth jednak okazało się że jest zakopany w menu. A głos rozmówcy słyszysz na głośnikach auta? |
|
|
|
|
Apple Music , Abonamnet na pol roku
|
|
|
|
|
CYTAT Apple Music , Abonamnet na pol roku Chodziło mi o muze do nagrania na CD lub skopiowania na USB Ale sprawa załatwiona. Bo bluetooth jednak jest w samochodzie |
|
|
|
|
Youtube i konwertowanie na mp3 lub co tam chcesz Edit a sory nie doczytałem ze to chodzi o co innego
|
|
|
|
|
CYTAT Mam bluetooth jednak okazało się że jest zakopany w menu. A głos rozmówcy słyszysz na głośnikach auta? Nie. Trzeba sobie ręcznie przełączyć na głośnik. Podobno dlatego, żeby nie podsłuchiwać np. jadąc obok i przypadkowo łapiąc częstotliwość na jakiej ja słucham ;) Ale to chyba ściema, bo w jak tak mam dlatego, że mam pierwszą wersję. Wersja 2 i 3 już mają funkcję rozmów hands free. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
OK
dzięki za odpowiedź Spotify w autku już śmiga |
|
|
|
|
Spotify !
:) |
|
|
|
|
Ja to robię przez youtube. Telefon podłączony jackiem do radia ;)
|
|