|
|
|
Gdzie w Polsce mogę sobie pojechać aby pojeździć sobie na torze swoim samochodem? Chodzi mi o taki wjazd z ulicy, przyjeżdżam płacę i jeżdżę swoim autem tyle ile opłaciłem.
Jest coś takiego. A jak coś podobnego to jak wygląda organizowanie takiej jazdy. PS bardziej prosta niż zakręty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie ma czegos takiego ze się przyjezdza kiedy sie chce i z czapy wjezdza.
Zwykle musisz sie zapisac na konkretne weekendy gdzie mozna jezdzic, gdzie tor jest wolny. W poznaniu masz takie trackdaye i wjezdzasz z autami w podobnej klasie / w podobnym czasie przejazdu. W sezonie rok temu bylo praktycznie co weekend. Bylem tez nie raz w kielcach ale zwykle podpinałem się pod forumowe track daye - a wlasciwie zorganizowane weekendy od pt do nd. We wrocławiu byłem znow na imprezie gdzie jezdzilo sie akurat wtedy autami typowo torowymi (picanto cup). W bednarach k. poznania na szkole jazdy, ale tez byly tam dni jakos inaczej zorganizowane (TTSC). Blisko masz tez ułęż. PS w polsce masz takie tory ze raczej zakrety niz prosta (w kielcach zalezy jak masz ustawiony tor to jezdzisz tylko 1-2, 3 wrzucasz tylko na moment gdzie jedziesz +100km/h |
|
|
|
|
R5 VIRUS PRIV
|
|
|
|
|
Najszybciej tor łódź. Co chwila robią otwarte dni, czasami wieczorami. Masz też tor jastrząb pod radomiem, kielce ale tam nie ma dni otwartych. Jest też tor w krakowie. Ułęż jest fajny tylko opony szybko znikają. https://tor-l(...)e-119zl-
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a Biłgoraj?kiedyś tez tam był
|
|
|
|
|
CYTAT Najszybciej tor łódź. Co chwila robią otwarte dni, czasami wieczorami. Masz też tor jastrząb pod radomiem, kielce ale tam nie ma dni otwartych. Jest też tor w krakowie. Ułęż jest fajny tylko opony szybko znikają. https://tor-l(...)e-119zl- tak, ułęż = opony na 1 dzień |
|
|
|
|
W Biłgoraju to na seryjnej skrzyni może uda się trójkę wbić. A pozatym mało imprez. Najszybciej trening z Apgr ( amatorska podkarpacka liga rajdowa) - znajdziesz ich na fb.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dzięki
Coś się wybierze |
|