|
|
|
Mojemu psu nie wypadł ząb mleczny i obok niego wyrósł ząb stały. Chciałam zapytać czy znacie weterynarza, który wykona zabieg wyrywania w profesjonalny sposób? I w jakiej cenie, bo nie bardzo orientuje się ile to może kosztować :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
każdy weterynarz wyrwie psu zęba, bo to żadna filozofia, tym bardziej mleczaka.
mojej koleżance psu zęby rwała dr Pawliszyn. Piesek był usypiany do tego zabiegu, bo to jednak na żywca nie da się zwierzakowi. |
|
|
|
|
Racja, to akurat dosc prosty zabieg. Ale ogolnie to ostatnio dowiedzialam sie, ze weterynaria to najtrudniejszy kierunek studiow. jest nawet trudniejsza od medycyny... tym bardziej podziwiam ludzi wykonujących ten zawód. zwlaszcza ze ich praca to nie tylko leczenie zwierzat, ale równiez kontrola zywnosci pochodzacej od zwierzat i leczenie chorob, jakie mozna 'zlapać' od zwierzat.
|
|
|
|
|
dr Pawliszyn.
Miałam zwierzątko i tylko leczone było u niej |
|
|
|
|
Zależy jaka rasa. Psa należy porządnie przebadać, żeby wiedzieć jaką podać narkozę.
|
|
|
|
|
A ja polecam Oręziak a uratowal mi psa w krytycznym stanie.
|
|
|
|
|
Tylko Dr. Krępa na Brandwickiej.
|
|
|
|
|
No nie tylko. Też polecam panią Pawliszyn.
|
|
|
|
|
CYTAT No nie tylko. Też polecam panią Pawliszyn. Wiadomo, że każdy wet. to potrafi, ale jak dla mnie to jest jedyny sensowny wet. w Stalowej i jest to moje prywatne zdanie, więc nie musisz czepiać się szczegółów mojej wypowiedzi, bo najwyraźniej nie zrozumiałeś jej kontekstu. |
|