|
|
|
Czy tak można jeździć - włączając się do ruchu (z deptaku) przejechać przez chodnik oraz drogę dla rowerów oraz dodatkowo nie ustąpić pierwszeństwa rowerzystom?
https://youtu.be/ycHbsNdppL8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rowerzystkom nie ustąpił to fakt, ale jaki deptak? Gdzie to jest?
The great come back... |
|
|
|
|
Koło kościoła "Iglo", obok krzyża.
|
|
|
|
|
Kierowca zachował się nieprawidłowo w tej sytuacji, ale abstrachując od tego.... Dawno nie byłem w tamtych okolicach i ostatnio jak zobaczyłem jaki "parking" sobie zrobili ludzie pod tym kościołem to się za głowe złapałem. Fajny skwer tam był, a teraz samochód na samochodzie... tragicznie to wygląda.
|
|
|
|
|
CYTAT Kierowca zachował się nieprawidłowo w tej sytuacji, ale abstrachując od tego.... Dawno nie byłem w tamtych okolicach i ostatnio jak zobaczyłem jaki "parking" sobie zrobili ludzie pod tym kościołem to się za głowe złapałem. Fajny skwer tam był, a teraz samochód na samochodzie... tragicznie to wygląda. Żeby tylko jak najbliżej kościoła stanąć niszczą trawnik. Całą ziemię tam zryli. Przesadzają. |
|
|
|
|
To nie jest parking ale buraki już tak mają, że parkują tam gdzie im wygodnie.
|
|
|
|
|
To nie ludzie to bydło
|
|
|
|
|
to na pewno bydło
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kierowca zachował się nieprawidłowo w tej sytuacji, ale abstrachując od tego.... Dawno nie byłem w tamtych okolicach i ostatnio jak zobaczyłem jaki "parking" sobie zrobili ludzie pod tym kościołem to się za głowe złapałem. Fajny skwer tam był, a teraz samochód na samochodzie... tragicznie to wygląda. Żeby tylko jak najbliżej kościoła stanąć niszczą trawnik. Całą ziemię tam zryli. Przesadzają. Taaak, to jest makabra co tam sie dzieje. Przejeżalam tamtędy ostatnio... Co ludzie w głowach mają. Kompleksowa walka z łupieżem pstrym - sprawdź Pityver [url]https://pityver.pl/[/url] |
|