|
|
|
Atrakcji na big rondzie ciąg dalszy!
Nocą tłuką się maszynami, bo sprzątają!!! To dnia już za mało? Wielkie dzięki za pobudkę o 3 nad ranem. To będzie pamiętny dzień ten 2 Maja 2018, ale niezbyt miło, niestety! Podziękowania dla władz miasta za troskę o piękną uroczystość kosztem okolicznych mieszkańców. Mam pytanie, czy trawa będzie przemalowywana na zieleńszą? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Nie wiem, ile masz lat, ale mi się kojarzy z komuną i pochodami 1-wszomajowymi .... Wtedy nawet trawę na zielono malowali hehehehhe Zresztą obecna władza budzi wiele skojarzeń z poprzednia epoką, ale o tym cicho sza...... Posłuchaj ptaków za oknem, o czym one ćwierkają??? Pozdrawiam |
|
|
|
|
Przeszkadza ci hałas maszyn - zapewne jednorazowy "wyskok". A co powiesz na temat pubu RST i patologii która drze ryja, cyklicznie, co weekend wychodzac na papierosa? Jedni kończą, drudzy zaczynaja palić i tak do białego rana słychać epitety...
|
|
|
|
|
Trybunę honorową dla Morawieckiego wybudują w cieniu flagi, na trybunie będzie nasze złote dziecko LN wraz z premierem a przed trybuną przemaszeruje pochód nagrodzonych miejskich urzędników na których to zadłużona najbardziej w swojej historii Stalowa Wola wydała ponad 1 700 000,00 tys zł. Komuniści do pięt nie dorastają naszej władzy z PIS. Ci to się dopiero potrafią się za publiczne pieniądze bawić.
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak juz piszesz o nagrodach to pisz poprawnie. 1 700 000 "tys" zl to jest milion tysięcy.
|
|
|
|
|
CYTAT Trybunę honorową dla Morawieckiego wybudują w cieniu flagi, na trybunie będzie nasze złote dziecko LN wraz z premierem a przed trybuną przemaszeruje pochód nagrodzonych miejskich urzędników na których to zadłużona najbardziej w swojej historii Stalowa Wola wydała ponad 1 700 000,00 tys zł. Komuniści do pięt nie dorastają naszej władzy z PIS. Ci to się dopiero potrafią się za publiczne pieniądze bawić. zal ci tylek sciska ze ty nic nie dostales ze pod kazdym postem o tym samym piszesz? |
|
|
|
|
A to nie było przypadkiem odkomarzanie???? Też nie spałam....
|
|
|
|
|
a poprzedni prezydent był według was taki niedoskonały a tu 4 lata dla miasta stracone, czy przez ten okres zawitał do nas chociaż 1 duży inwestor ??? NIE ale za to mamy ławeczki, rowerki, nowy asfalt i miejski lans
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Trybunę honorową dla Morawieckiego wybudują w cieniu flagi, na trybunie będzie nasze złote dziecko LN wraz z premierem a przed trybuną przemaszeruje pochód nagrodzonych miejskich urzędników na których to zadłużona najbardziej w swojej historii Stalowa Wola wydała ponad 1 700 000,00 tys zł. Komuniści do pięt nie dorastają naszej władzy z PIS. Ci to się dopiero potrafią się za publiczne pieniądze bawić. zal ci tylek sciska ze ty nic nie dostales ze pod kazdym postem o tym samym piszesz? Nie ściska, nie należały mi się po nie pracuję w UM. Po prostu jestem fighterem. Skasowali temat o nagrodach i kasują każdy temat jaki się o nagrodach pojawi to walczę z cenzurą i będę to dalej pisał. Tak to nawet za komuny nie było . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Trybunę honorową dla Morawieckiego wybudują w cieniu flagi, na trybunie będzie nasze złote dziecko LN wraz z premierem a przed trybuną przemaszeruje pochód nagrodzonych miejskich urzędników na których to zadłużona najbardziej w swojej historii Stalowa Wola wydała ponad 1 700 000,00 tys zł. Komuniści do pięt nie dorastają naszej władzy z PIS. Ci to się dopiero potrafią się za publiczne pieniądze bawić. zal ci tylek sciska ze ty nic nie dostales ze pod kazdym postem o tym samym piszesz? Nie ściska, nie należały mi się po nie pracuję w UM. Po prostu jestem fighterem. Skasowali temat o nagrodach i kasują każdy temat jaki się o nagrodach pojawi to walczę z cenzurą i będę to dalej pisał. Tak to nawet za komuny nie było . czyli zal tylek sciaka ze nie pracuejsz w um. wypowiedziales sie raz i ok - jaki sens jest ciagle powtarzac to samo? co to zmieni? |
|
|
|
|
kuźwa a jak pisuary wytykali błędy przed wyborami i do tej pory wytykają w pisowsko propagandowej tv-pis to jest dobrze ?? pokaują to co chcą pokazać natomiast co nie służy jest przemilczane to samo ma być w miejskim UM ??? to są moje jak i wasze podatki, opozycja lub sami "nagrodzeni" powinni ujawnić nagrody lub jak dojna zmiana karze przekazać na caritas i odliczyć sobie to od podatku jako darowiznę
dla mnie dojna urzędowa zmiana powinna zostać wymieniona i mam nadzieję że to już niedługo nastąpi |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Trybunę honorową dla Morawieckiego wybudują w cieniu flagi, na trybunie będzie nasze złote dziecko LN wraz z premierem a przed trybuną przemaszeruje pochód nagrodzonych miejskich urzędników na których to zadłużona najbardziej w swojej historii Stalowa Wola wydała ponad 1 700 000,00 tys zł. Komuniści do pięt nie dorastają naszej władzy z PIS. Ci to się dopiero potrafią się za publiczne pieniądze bawić. zal ci tylek sciska ze ty nic nie dostales ze pod kazdym postem o tym samym piszesz? Nie ściska, nie należały mi się po nie pracuję w UM. Po prostu jestem fighterem. Skasowali temat o nagrodach i kasują każdy temat jaki się o nagrodach pojawi to walczę z cenzurą i będę to dalej pisał. Tak to nawet za komuny nie było . czyli zal tylek sciaka ze nie pracuejsz w um. wypowiedziales sie raz i ok - jaki sens jest ciagle powtarzac to samo? co to zmieni? Boisz się, że będziesz musiał oddać, czy co ? Powiedziałem, że piszę i będę pisał bo stalowemiasto bawi się w cenzurę i zamyka tematy o nagrodach w UM. Jak by nie zamykali to by był jeden temat, każdy by się wypowiedział, przeczytał i po sprawie. A tak to będą wrzutki w różnych tematach aż się nam znudzi. |
|
|
|
|
Najgorsze jest to że my tu sobie piszemy a Aborygen prawdopodobnie wygra kolejne wybory bo nawet nie ma kontrkandydata a z tego co wiem to Szlęzak nie będzie startował.
|
|
|
|
|
Tłukli się o 3 nad ranem bo zapewne wylewali nowy fundament na który już jest pozwolenie...
|
|
|
|
|
Wczoraj jeszcze pozwolenia nie było:
http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniosek/e3679dc2-06b3-45b4-b6be-e7d2a9b5bbb6/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Trybunę honorową dla Morawieckiego wybudują w cieniu flagi, na trybunie będzie nasze złote dziecko LN wraz z premierem a przed trybuną przemaszeruje pochód nagrodzonych miejskich urzędników na których to zadłużona najbardziej w swojej historii Stalowa Wola wydała ponad 1 700 000,00 tys zł. Komuniści do pięt nie dorastają naszej władzy z PIS. Ci to się dopiero potrafią się za publiczne pieniądze bawić. zal ci tylek sciska ze ty nic nie dostales ze pod kazdym postem o tym samym piszesz? Nie ściska, nie należały mi się po nie pracuję w UM. Po prostu jestem fighterem. Skasowali temat o nagrodach i kasują każdy temat jaki się o nagrodach pojawi to walczę z cenzurą i będę to dalej pisał. Tak to nawet za komuny nie było . czyli zal tylek sciaka ze nie pracuejsz w um. wypowiedziales sie raz i ok - jaki sens jest ciagle powtarzac to samo? co to zmieni? Boisz się, że będziesz musiał oddać, czy co ? Powiedziałem, że piszę i będę pisał bo stalowemiasto bawi się w cenzurę i zamyka tematy o nagrodach w UM. Jak by nie zamykali to by był jeden temat, każdy by się wypowiedział, przeczytał i po sprawie. A tak to będą wrzutki w różnych tematach aż się nam znudzi. tego watku ci nie zamkneli -mozesz sie wyzyc |
|