|
|
|
...Wczoraj włściwie z piątku na sobotę śnił mi się takowy;)....tak,tak...a ja przytulałam się do tego jego miękkiego jasnego swetra....dziś natomiast za nim tęsknię. Chętnie odnajdę mężczyznę z mojego snu (nie w celach sexualnych)....mam potrzebę miłej rozmowy z jakimś błyskotliwym,inteligentnym oraz dowcipnym 30 latkiem (lub coś w granicach tego wieku)...mam nadzieję,że mój wątek nie zostanie żle zrozumiany...pozdrawiam serdecznie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moje gg 1141512 poklikamy
|
|
|
|
|
no cos takiego
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
ale to wcale nie znaczy ,że pan w sweterku sie znalazł......
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ale to wcale nie znaczy ,że pan w sweterku sie znalazł...... To chyba musial byc piekny sen. |
|
|
|
|
nowinka jak już wytrzeźwiejesz po piątkowej imprezie to przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś, rozważ to w duchu i wyciągnij wnioski .
Edit: a co do samego faceta w swetrze to pewnie śnił ci się Kononowicz, on przecież jest taki błyskotliwy, inteligentny i bardzo dowcipny, a w dodatku nosi takie milutkie sweterki . |
|
|
|
|
sn był piękny...a cóż ja mam myśleć???hmm???czy jest coś złego w tym co napisałam????poprostu tak czułam ,ale teraz już wiem... nie ten świat nie ci ludzie:(.....pozdrawiam PS..sen był na trzeżwo,ponadto..w momęcie pisania wątku,także byłam trzeżwa:(.....brak tolerancji...oj brak:(
|
|
|
|
|
budzisz sie wychodzisz przed dom, siadasz drewnianych schodach przychodzi ksiaze w jasnym sweterku z zestawem mow do mnie goracym kubkiem, siada sweterek pachnie nowym beckhamem na dzien, krople rosy na lisciach, podlatuje koliber zeby sie napic :] takie rzeczy tylko w erze albo zmierzchu ^^ nawet forrest gump zrobil dziecko :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
PANOWIE !
Nigdy nie zrozumiecie kobiet i nawet nie starajcie sie ...dziewczyna ma ochote spelnic swoj sen co w tym dziwnego ? Nowinka zycze Ci aby trafil sie jakis sensowny osobnik niekoniecznie w sweterku ,tylko uwaga na podroby . Sama mam czasem ochote pogadac z kims sensownym zaden temat nie jest tabu ,jesli oczywiscie jest w tzw "dobrym tonie " Trzeba marzyc trzeba snic .... ze co ? |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nowinka
CYTAT ...jego miękkiego jasnego swetra.... tu niestety odpadam na dzień dobry, szkoda bo reszta się zgadza Pozdrawiam |
|
|
|
|
to ja zaloze jasny sweterek i mozemy wybrac sie gdzies we 3 :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Sama mam czasem ochote pogadac z kims sensownym zaden temat nie jest tabu ,jesli oczywiscie jest w tzw "dobrym tonie" Trzeba marzyc trzeba snic .... I koniecznie po takim śnie trzeba to zameldować na forum umieszczając jednocześnie anons towarzyski? Mnie się śniło ostatnio, że się zaciąłem w windzie, czy mam obdzwonić osiedlowe administracje żeby posprawdzały windy w swoich blokach ? |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT I koniecznie po takim śnie trzeba to zameldować na forum umieszczając jednocześnie anons towarzyski? Mnie się śniło ostatnio, że się zaciąłem w windzie, czy mam obdzwonić osiedlowe administracje żeby posprawdzały windy w swoich blokach ? Nie czepiej się już tak bardzo nowej forumowiczki Weź poprawkę na to, że wrażliwość babeczek różni się od samczej a schematy myślowe też mają bardziej skomplikowane niż my |
|
|
|
|
No tak, masz rację, czasem nawet zupełnie niepotrzebnie skomplikowane i nie pojęte dla zdrowego rozsądku .
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT No tak, masz rację, czasem nawet zupełnie niepotrzebnie skomplikowane i nie pojęte dla zdrowego rozsądku . Czasami lepiej nie wnikać i pokornie potakiwać To mówiłem Ja zaobrączkowany od X lat |
|
|
|
|
Tylko czasami, nie zawsze. Ech femina, instrumentum diaboli . To mówiłem ja, zaobrączkowany od 2 lat .
|
|
|
|
|
http://www.lesniow.pl/rodzina/kobieta/byc_kobieta.htm
nie ogarniam iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT http://www.lesniow.pl/rodzina/kobieta/byc_kobieta.htm Pewnie się niektórym narażę jeśli źle zrozumieją to co jest po przecinku, ale śmiech na sali . |
|
|
|
|
[cytat]to ja zaloze jasny sweterek i mozemy wybrac sie gdzies we 3 :] [/cytat
Zlozyc mozesz ale co z reszta ?? ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT I koniecznie po takim śnie trzeba to zameldować na forum umieszczając jednocześnie anons towarzyski? Mnie się śniło ostatnio, że się zaciąłem w windzie, czy mam obdzwonić osiedlowe administracje żeby posprawdzały windy w swoich blokach? Mi się ostatnio śniła Indianka na koniu. Niestety, jak się obudziłem po Indiance nie było ani śladu... tylko koń stał |
|
|
|
|
CYTAT Zlozyc mozesz ale co z reszta ?? poczekam az sie wygadacie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wygadac ?? nie nie pomylka , pogadac a to mala roznica , ale fajnie jak jest ktos kto umie sluchac .
ale ale nie zwlekaj z realizacja dobrego pomyslu .Moze sie zdarzyc ,ze ktos tez na niego wpadnie wygrywa ten kto pierwszy zacznie dzialac ...... cos tu wkleil :!! ze niby powstalam w nastepstwie mokrych wiatrow ? no nic juz nie pisze bo zaraz zaczne feministycznie zrzedzic pa milego dnia moderowano - zdjęcie z poprzedniego postu nie było konieczne w tym poście :] - C. ze co ? |
|
|
|
|
rozmawiasz z radkiem ja cie trzymam za kolano i czekam az sie wygadacie ;-)
dziewczeta to chyba naprawde nie kochaja za tylko mimo wszystko ;D jak dobrze rozumiem w 2giej czesci zapraszasz mnie do znajomosci mimo tego ze jestem moze nie takim bardzo ale jednak chamem ? ]: -> chyba ze znowu nie ogarniam iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
no, wiec jak wszyscy wiemy czarni za zgoda meskiej czesci publicznosci wpedzili kobiety do roli sprzetu agd powstalego z uszkodzonego nasienia i wilgotnych wiatrow I wy kobity dalej biegacie wycierac kolana w swiatyniach. Po co? Zawsze was tam traktowano gorzej i przymykano oko jak pan maz spuscil lomot. Moze pora zaczac myslec, co?
Immortal - All Shall Fall |
|