|
|
|
ale teraz nurtuje mnie jedno bardzo ważne pytanie wiem to coś wyjątkowego w tym miejscu ale jaki alkohol będzie na tej imprezie firmowej a tak na poważnie jaki to niema znaczenia interesuje mnie ilość na twarz bo nie wiem czy tam jechać mlotek:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Socjalne z tego co wiem w tym roku ma być uzależnione od wydziału, najwięcej dostanie kontrola i UR 800 brutto, trochę mniej OM/OW 650 brutto, reszta odlewnia, diabły, kokile 600 brutto. Tak mi gadała znajoma kadrowa.
W [moderowano] Cię kadrowa zaladowala Moderowano przez: magpie 20 za wulgaryzmy (zresztą próbując je używać też trzeba umieć napisać je bez błędu ortograficznego)
|
|
|
|
|
Jo żam dostoł najwincyj bo mi załotwił mój krzesny wujek leszek frajdej
|
|
|
|
|
Przeciez trza robic a nie po kiblaclch latac i spac na nockach i wiecej sie bnrakow naleje.Pan ma dobry plan dla dobra firmy
|
|
|
|
|
A ja to idę się napić na pomiary bo można, ostatnio złapali jednego z nich i co??? I nic mu za to nie zrobili, wszystko się rozeszło a koleś śmieje im się w twarz...... Także regulamin w kosz
|
|
|
|
|
CHLOPIE ODPUSC SE TROCHE ZRUB NIEZBEDNE MINIMUM I JESZCZE TROSZECZKE I BEDZIE DOBRZE NIKT SIE NIE BEDZIE CZEPIAL A NIE PROBUJESZ ZBAWIC TEN ZAKLAD I PODKRECASZ CZASY POKAZUJESZ ILE TO SZTUK NIE NAROBISZ LUDZIE NA MASZYNACH MAJA W H..U T FELGII I ZAWSZE BEDA MIELI ZA TAKIE PIENIADZE PATRZA ZEBY ODJ...C SWOJE I ISC DO DOMU I TY TEZ TAK ZRUB ODWAL SWOJE I IDZ SPOKOJNIE DO DOMU 8 GODZIN I CZA BABE PO DUPIE KLEPAC A NIE FELGI BO SIE ZAJEDZIESZ NERWOWO I FIZYCZNIE. TYLE, NIE PRZEJMUJ SIE, NA RAZIE
Moderowano przez: magpie Za pisanie wielkimi literami
|
|
|
|
|
Witam.Wie Ktos od kiedy bedzie otwarta brama wejsciowa ta przy torach kolejowych przy ZAKŁADZIE NR 3??????
|
|
|
|
|
CYTAT Witam.Wie Ktos od kiedy bedzie otwarta brama wejsciowa ta przy torach kolejowych przy ZAKŁADZIE NR 3?????? Od 13 sierpnia |
|
|
|
|
edek zrobi porzondek czy zostanie z odlewni pogorzelisko ciekawe jak będzie wyglondać jego wspułpraca z najlepszym kierownikiem zmianowym Ci******
|
|
|
|
|
CYTAT edek zrobi porzondek czy zostanie z odlewni pogorzelisko ciekawe jak będzie wyglondać jego wspułpraca z najlepszym kierownikiem zmianowym Ci****** Jeśli będzie wyglądać tak jak twoja ortografia, to chyba nie za bardzo... |
|
|
|
|
Takie pytanie.
Na LP2, końcem lipca, prognozowa premia za jakość i ilość (z 25 lipca) był 420zł. Więc jakim kurwa cudem z kwitku mam 300zł? Ktoś, coś? |
|
|
|
|
To wszystko to ściema
|
|
|
|
|
CYTAT Takie pytanie. Jakoś imprezę trzeba odrobić.
Na LP2, końcem lipca, prognozowa premia za jakość i ilość (z 25 lipca) był 420zł. Więc jakim kurwa cudem z kwitku mam 300zł? Ktoś, coś? |
|
|
|
|
Szkoda mi jest nas wszystkich. Amen. 😂😂😂😂
|
|
|
|
|
Ale dlaczego podają inną informacje o nagrodzie a dostajemy mniejsze pieniądze proste powinni teraz to wyrównaćz bonusem
Każdy pracuje i ta nagroda się liczy to jeszcze na tym tną. |
|
|
|
|
pracuje w w tym zakladzie i moge napisac tylko jedno haos patologia i chamstwo ze strony przelozonych az dziw ze to funkcjonuje
|
|
|
|
|
Dodaj mobbing, prześladowanie i strasznie naganami :-) ale antymobbingowe podpisane...
|
|
|
|
|
wiadomo coś co się dzieje z chłopakiem co miał wypadek w czerwcu na wykończeniówce??
|
|
|
|
|
Na lini 3 jest taki durektur Lesłaf śmiesznie sepleni i biega jakby mu ktoś marchewe w tyłek wsadził poniza i zastrasza swoich podwladnych a efekty są marne
|
|
|
|
|
Wy "ludzie pracujący" macie naprawdę naj...e. A kiedy następny post typu kiedy wypłata? Pracujecie a nie wiecie tak naprawdę gdzie, za ile, po co... itd... itp...Szukacie wszędzie sensacji typu kto komu w d..e włazi i kto jest pociotkiem kierownika jakiegoś tam.
|
|
|
|
|
Wy "ludzie pracujący" macie naprawdę naj...e. A kiedy następny post typu kiedy wypłata? Pracujecie a nie wiecie tak naprawdę gdzie, za ile, po co... itd... itp...Szukacie wszędzie sensacji typu kto komu w d..e włazi i kto jest pociotkiem kierownika jakiegoś tam.
|
|
|
|
|
Czy już wiadomo czy będzie extra dodatek za ten miesiąc ?
I jak go obliczyć ? Bo akurat wiem kiedy wypłata będzie |
|
|
|
|
którego wypłata?
|
|
|
|
|
którego wypłata?
|
|
|
|
|
Pewnie w niedzielę puszczą przelewy, żeby na poniedziałek 10-go było na koncie Oj buraczyzna jak nic
|
|