|
|
|
Z osiedla na wsi? Lo nowe, nie znałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Z osiedla na wsi? Lo nowe, nie znałem. Czytaj ze zrozumienie koński zwisie |
|
|
|
|
Jak tam sie zapierdala za 3k na msc na 4 brygadówce w aluminium przy tych cenach paliwa i życia? XDDD
|
|
|
|
|
CYTAT Jak tam sie zapierdala za 3k na msc na 4 brygadówce w aluminium przy tych cenach paliwa i życia? XDDD Tak samo jak tobie za 3400 |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam sie zapierdala za 3k na msc na 4 brygadówce w aluminium przy tych cenach paliwa i życia? XDDD spoko
|
|
|
|
|
Czym się różni neptun od gowna na pastwisku? Gowno nie pierdoli głupot na forum w internecie
|
|
|
|
|
CYTAT Czym się różni neptun od gowna na pastwisku? Gowno nie pierdoli głupot na forum w internecie Absurd. Nagły przypływ weny cie zaatakował po 2 zmianie. Czy na nocce w kiblu telefon wyciągnąłeś i piszwsz posty śmieciu? Złote myśli o gównie i pastwisku - zbadałeś to jakoś? Brałes na "warsztat" gówno i z nim rozmawiałeś? Wsadz sobie głeboko twoje wypociny. Piepszysz farmazony, że " tu wcale nie pracujesz" , ale do udzielania sie w temacie jestes pierwszy. Obsrańcu jesteś porażką starego i starej. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czym się różni neptun od gowna na pastwisku? Gowno nie pierdoli głupot na forum w internecie Absurd. Nagły przypływ weny cie zaatakował po 2 zmianie. Czy na nocce w kiblu telefon wyciągnąłeś i piszwsz posty śmieciu? Złote myśli o gównie i pastwisku - zbadałeś to jakoś? Brałes na "warsztat" gówno i z nim rozmawiałeś? Wsadz sobie głeboko twoje wypociny. Piepszysz farmazony, że " tu wcale nie pracujesz" , ale do udzielania sie w temacie jestes pierwszy. Obsrańcu jesteś porażką starego i starej. Za to Ty jesteś duma swoich Z namaszczeniem reprezentujesz elokwencję sowich rodziców |
|
|
|
|
CYTAT Za to Ty jesteś duma swoich Z namaszczeniem reprezentujesz elokwencję sowich rodziców Nie zesraj sie |
|
|
|
|
Wszyscy w tym waszym Superiorze reprezentują podobny poziom?
|
|
|
|
|
CYTAT Wszyscy w tym waszym Superiorze reprezentują podobny poziom? Tak.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wszyscy w tym waszym Superiorze reprezentują podobny poziom? Tak. To się nie dziwie ze taki neptun tak dzielnie zabiera głos … Niech jeszcze nie zpaomnie zrobić pare H nadgodzin , premia ucieknie i bedzie wtedy kupa |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wszyscy w tym waszym Superiorze reprezentują podobny poziom? Tak. To się nie dziwie ze taki neptun tak dzielnie zabiera głos … Niech jeszcze nie zpaomnie zrobić pare H nadgodzin , premia ucieknie i bedzie wtedy kupa Wow. Sztos. Ale pocisnąłeś. Fajny jesteś taki lepszy.... Aż tu zawedrowałeś żeby sadzić jakies swoje diatryby? Nie wiem gdzie pracujesz, i szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie to.Mam to w dupie. Napewno nie na "feldze" skoro gadasz głupoty. Jeśli jednak już zabierasz głos, to proponuje pisać fakty, a nie jakieś bzdury o nadgodzinach i uciekajacych premiach. Nasłucha się jeden z drugim bredni, potem powtarza dodając coś od siebie. I ma sie za mentora i senseja. Można stworzyć sobie temat " bzdury i fsrmazony", i tam dać upust swoim przemyśleniom. |
|
|
|
|
Ja siedzę na ergonomicznym krześle, w klimatyzowanym pomieszczeniu, z darmową kawą z ekspresu, owocami, kanapkami, nie muszę brudzić rąk żadnym syfem, nie muszę nic dźwigać. Stukam w klawiaturę, klikam myszką i co miesiąc wpada 5700 netto a do tego jeszcze czasem premia. To wszystko bez wyższego wykształcenia. Dlatego jak czytam niektóre posty w tym wątku, to wniosek nasuwa się jeden - uciekajcie z tej produkcji, bo szkoda zdrowia. Albo przynajmniej idźcie po SOLIDNĄ podwyżkę.
|
|
|
|
|
Nie potrzeba nam podwyżki. Mamy zniżki w maratonie, na stacji Ria, w unimecie i do tego owoce co czwartek. I kto tu jest frajerem?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wszyscy w tym waszym Superiorze reprezentują podobny poziom? Tak. To się nie dziwie ze taki neptun tak dzielnie zabiera głos … Niech jeszcze nie zpaomnie zrobić pare H nadgodzin , premia ucieknie i bedzie wtedy kupa Wow. Sztos. Ale pocisnąłeś. Fajny jesteś taki lepszy.... Aż tu zawedrowałeś żeby sadzić jakies swoje diatryby? Nie wiem gdzie pracujesz, i szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie to.Mam to w dupie. Napewno nie na "feldze" skoro gadasz głupoty. Jeśli jednak już zabierasz głos, to proponuje pisać fakty, a nie jakieś bzdury o nadgodzinach i uciekajacych premiach. Nasłucha się jeden z drugim bredni, potem powtarza dodając coś od siebie. I ma sie za mentora i senseja. Można stworzyć sobie temat " bzdury i fsrmazony", i tam dać upust swoim przemyśleniom. Ja tylko napisałem jakim wielkim mężczyzna jesteś …. I do tego mądrym i elokwentnym Tu nie chodzi gdzie i ile zarabiasz … tylko jakim człowiek jesteś… I wiesz … dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają …. A jeśli nie wiesz dlaczego o nich nie rozmawiają ,to uświadomię Cię w kolejnym poście Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Ja siedzę na ergonomicznym krześle, w klimatyzowanym pomieszczeniu, z darmową kawą z ekspresu, owocami, kanapkami, nie muszę brudzić rąk żadnym syfem, nie muszę nic dźwigać. Stukam w klawiaturę, klikam myszką i co miesiąc wpada 5700 netto a do tego jeszcze czasem premia. To wszystko bez wyższego wykształcenia. Dlatego jak czytam niektóre posty w tym wątku, to wniosek nasuwa się jeden - uciekajcie z tej produkcji, bo szkoda zdrowia. Albo przynajmniej idźcie po SOLIDNĄ podwyżkę. Praca siedząca? dlugo niepociagniesza 5700 to ja miałem w 2013
|
|
|
|
|
CYTAT Ja tylko napisałem jakim wielkim mężczyzna jesteś …. I do tego mądrym i elokwentnym Tu nie chodzi gdzie i ile zarabiasz … tylko jakim człowiek jesteś… I wiesz … dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają …. A jeśli nie wiesz dlaczego o nich nie rozmawiają ,to uświadomię Cię w kolejnym poście Pozdrawiam Tą swoją ironię, to chyba wiesz gdzie możesz sobie wsadzić. Skąd ty chlopie możesz wiedzieć jaki ja czlowiek jestem?? Bo czytasz forum? Wjebałes się w rozmowe pisząc bzdury to ci ostro odpowiadam. Bo jak ktoś gada bzdury to mu sie należy pocisk. Piepszysz że dżentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach. Widocznie sam nim nie jesteś.Bo o nich gadasz - słowo klucz PREMIA.Premia wiadomo - pieniadz. No chyba że ty o tym nie wiesz, bo dostajesz w robocie premie w jajkach kiełbasie, ziemniakach i cebuli. To możesz nie wiedzieć. Ty zapewne pracujesz w urzędzie, w krawacie.A swoją bardzo bogatą wiedzą i doświadczeniem dzielisz się z innymi. Jesteś taki fajny. W tym temacie znalazłeś się z czystego przypadku i postanowiłeś że popierd*** farmazon dla relaksu. P.s Mam wyj**** na twoje historyjki które chcesz dalej opowiadac " w kolejnym poście". Są tyle warte co twoje brednie o premiachbi nadgodzinach. Sprzedaj info komuś innemu. |
|
|
|
|
Panie karzelek co się dziwić ze pan tyle masz jak zes pan został dyrektorem zakładu haha.
|
|
|
|
|
Neptun do budy. Gość cię zagiął, idź lepiej na odlewnie bo roboli tam brakuje. Pały robią za minimalna w takich warunkach, Ukraińcy dostają więcej za siedzenie na telefonie
|
|
|
|
|
Co to za jaja na LP3 Pakownia, że gościu z nożem latał za koleżankami z brygady. Ten zakład to stan umysłu.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja tylko napisałem jakim wielkim mężczyzna jesteś …. I do tego mądrym i elokwentnym Tu nie chodzi gdzie i ile zarabiasz … tylko jakim człowiek jesteś… I wiesz … dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają …. A jeśli nie wiesz dlaczego o nich nie rozmawiają ,to uświadomię Cię w kolejnym poście Pozdrawiam Tą swoją ironię, to chyba wiesz gdzie możesz sobie wsadzić. Skąd ty chlopie możesz wiedzieć jaki ja czlowiek jestem?? Bo czytasz forum? Wjebałes się w rozmowe pisząc bzdury to ci ostro odpowiadam. Bo jak ktoś gada bzdury to mu sie należy pocisk. Piepszysz że dżentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach. Widocznie sam nim nie jesteś.Bo o nich gadasz - słowo klucz PREMIA.Premia wiadomo - pieniadz. No chyba że ty o tym nie wiesz, bo dostajesz w robocie premie w jajkach kiełbasie, ziemniakach i cebuli. To możesz nie wiedzieć. Ty zapewne pracujesz w urzędzie, w krawacie.A swoją bardzo bogatą wiedzą i doświadczeniem dzielisz się z innymi. Jesteś taki fajny. W tym temacie znalazłeś się z czystego przypadku i postanowiłeś że popierd*** farmazon dla relaksu. P.s Mam wyj**** na twoje historyjki które chcesz dalej opowiadac " w kolejnym poście". Są tyle warte co twoje brednie o premiachbi nadgodzinach. Sprzedaj info komuś innemu. Oj neptun neptun…. Ale z drugiej strony tak patrząc na ciebie to jesteś dość zabawna osoba Taki trochę światowy i wiesniak w jedynym Miło by mi było naprawdę posłuchać twoich wypowiedzi W pisaniu to bardzo zabawie wychodzi Taki trochę mądry i napiety jesteś Pozdrawiam A i jeszcze dżentelmenie …. nigdzie nie wspomniałem o PLN …. Słowo „ nadgodziny „ i „ premia „ nie ma znaczenia materialnego a tylko informacyjne |
|
|
|
|
CYTAT Panie karzelek co się dziwić ze pan tyle masz jak zes pan został dyrektorem zakładu haha. Dyrektor to ma kilkanascie razy wiecej
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja tylko napisałem jakim wielkim mężczyzna jesteś …. I do tego mądrym i elokwentnym Tu nie chodzi gdzie i ile zarabiasz … tylko jakim człowiek jesteś… I wiesz … dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają …. A jeśli nie wiesz dlaczego o nich nie rozmawiają ,to uświadomię Cię w kolejnym poście Pozdrawiam Tą swoją ironię, to chyba wiesz gdzie możesz sobie wsadzić. Skąd ty chlopie możesz wiedzieć jaki ja czlowiek jestem?? Bo czytasz forum? Wjebałes się w rozmowe pisząc bzdury to ci ostro odpowiadam. Bo jak ktoś gada bzdury to mu sie należy pocisk. Piepszysz że dżentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach. Widocznie sam nim nie jesteś.Bo o nich gadasz - słowo klucz PREMIA.Premia wiadomo - pieniadz. No chyba że ty o tym nie wiesz, bo dostajesz w robocie premie w jajkach kiełbasie, ziemniakach i cebuli. To możesz nie wiedzieć. Ty zapewne pracujesz w urzędzie, w krawacie.A swoją bardzo bogatą wiedzą i doświadczeniem dzielisz się z innymi. Jesteś taki fajny. W tym temacie znalazłeś się z czystego przypadku i postanowiłeś że popierd*** farmazon dla relaksu. P.s Mam wyj**** na twoje historyjki które chcesz dalej opowiadac " w kolejnym poście". Są tyle warte co twoje brednie o premiachbi nadgodzinach. Sprzedaj info komuś innemu. Oj neptun neptun…. Ale z drugiej strony tak patrząc na ciebie to jesteś dość zabawna osoba Taki trochę światowy i wiesniak w jedynym Miło by mi było naprawdę posłuchać twoich wypowiedzi W pisaniu to bardzo zabawie wychodzi Taki trochę mądry i napiety jesteś Pozdrawiam A i jeszcze dżentelmenie …. nigdzie nie wspomniałem o PLN …. Słowo „ nadgodziny „ i „ premia „ nie ma znaczenia materialnego a tylko informacyjne "Dość zabawna osoba. Światowy wieśniak którego wypowiedzi miło było posłuchać. Jest taki napiety i mądry. Na dodatek dżentelmen". Człowieku bredzisz. P.s To tyraj za informacje a nie premie P.s 2 Mi było miło zmusić cie do takiego belkotu jak wyżej. |
|
|
|
|
CYTAT Neptun do budy. Gość cię zagiął, idź lepiej na odlewnie bo roboli tam brakuje. Pały robią za minimalna w takich warunkach, Ukraińcy dostają więcej za siedzenie na telefonie Zmień robote grzbiecie, bo żyłka ci pęknie,że zapiepszasz za psi pieniadz, a Ukrainiec obok dostaje więcej, a norme robi mniejszą. Kiepie |
|