|
|
|
Dlaczego po 15-tejna skrzyżowaniu koło szpitala nie ma policjanta kierującego ruchem? W ramach modernizacji świateł koło szpitala na Staszica są wyłączone światła, ciężarówki i osobówki jadą cały czas w kierunku Niska i od Niska w kierunku obwodnicy, i spróbuj "przeskoczyć" z Mickiewicza w Żwirki, to prawdziwa ekwilibrystyka cyrkowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przecież był policjant wczoraj i kierował ruchem około 15:00 gdy wracałem z pracy
|
|
|
|
|
A ja o tym co się działo przedwczoraj i zastanawiam się dlaczego dopiero następnego dnia postawiono policjanta, przecież decyzja o rozpoczęciu modernizacji świateł na Staszica była uzgadniana z władzami miasta. Wczoraj nie miałem okazji sprawdzić bo cały dzień byłem w pracy.
|
|
|
|
|
Niech dalej pseudo kierowcy jezdza na pale po stalowej swiatla wylaczone i juz armagedon i oczywiście brak kultury jazdy jest w miescie bo nikt nikogo nie pusci bo po co on przecierz ma pierwszenstwo w strone niska
|
|
|
|
|
CYTAT A ja o tym co się działo przedwczoraj i zastanawiam się dlaczego dopiero następnego dnia postawiono policjanta, przecież decyzja o rozpoczęciu modernizacji świateł na Staszica była uzgadniana z władzami miasta. Wczoraj nie miałem okazji sprawdzić bo cały dzień byłem w pracy. Pan kierowca musi mieć zawsze pierwszeństwo, bo nie może czekać w kolejce, takie polskie pieniactwo, byle ugryźć, nigdzie nie ma ideału szczególnie na wychwalanym przez niektórych zachodzie, natomiast słowo armageddon jest tu niewłaściwie przywołane |
|
|
|
|
Jak jechałam wczoraj przed 15 do Niska to na zatoce autobusowej koło ogolniaka stał tir osobowka na awaryjnych i radiowoz na sygnalach świetlnych pewnie stluczka i może to przestraszylo policję, że pseudo kierowcy nie potrafią jeździć bez sygnalizacji przestrzegają przepisów.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Kabi:zamiast armageddon mogę użyć słowa:bałagan i brak organizacji, to nie pierwsza taka sytuacja w naszym mieście. Wcale się nie uważam, że jestem Pan Kierowca i mi się należy. Płacę uczciwie podatki i mam prawo wymagać od władz miasta poważnego traktowania i zorganizowania na czas remontu bezpiecznego przejazdu. Co do braku kultury kierowców to niestety z kulturą jazdy mentalnie tkwimy gdzieś w późnym PRLu.
|
|
|
|
|
http://www.echodnia.eu/podkarpackie/wiadomosci/stalowa-wola/a/wypadek-w-stalowej-woli-80latka-staranowala-chevroletem-audi,13017974/
Apokalipsa tak mówią Katolicy, armagedon charakteryzuje świadków jehowy. Sobie zapamiętajcie. |
|
|
|
|
Dzisiaj na Staszica korek, policja zrobiła sobie wolne od kierowania ruchem. Ale co tam, ile człowiek ma radochy jak uda się mu "przeskoczyć' z Mickiewicza na Żwirki, emocje jak grzybach.
|
|
|
|
|
Dziś policja była. Bacznie obserwowali z radiowozu co Ci biedni ludzie wyprawiają. Po tym co dziś tam zobaczyłem nie zdziwiłbym się gdyby wlepili komuś mandat za przejechanie na czerwonym.
|
|