|
|
|
Witajcie, napiszcie mi jak tam ceny kwiatów przed i po dniu Kobiet.
Czy posiada ktoś numer do tych kwiaciarni na Hali Targowej? Czy ceny kwiatów na hali różnią się ceną niż w innych stalowowolskich kwiaciarniach? Gdzie ogólnie polecacie kupić kwiaty? (nie na dzień kobiet oczywiście, ale a inne okazje) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omijaj szerokiemu łukiem kwiaciarnie Róża. Kwiaty w cenach niemalże hurtowych zamówić możesz u Chryzantemki.
|
|
|
|
|
a ja polecam Kwiaciarnia Róża - zawsze korzystam i jestem bardzo zadowoloana, a ceny kwiatów zawsze są większe przed wszelkimi świętami
|
|
|
|
|
ja na pewno nie poelcam kwiaciarni w centrum a zwlaszcza roz - czasem jak kupuje to za 2-3 godziny nie ma co dać bo wszystko pada - nie wiem czy to kwestia przechowywania czy co
najlepsze sa na hali kwiaty - zawsze dlugo postoja |
|
|
|
|
Ja kupuje kwiaty tylko na hali. Zawsze świeże i stoją długo
|
|
|
|
|
Nie zawsze jest łatwo trafić na dobrą kwaiciarnie,a ceny niektórych wiązanek przyprawiają o zawrót głowy ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Omijaj szerokiemu łukiem kwiaciarnie Róża. Kwiaty w cenach niemalże hurtowych zamówić możesz u Chryzantemki. Nie rozsmieszaj mnie z ta Chryzantemka jak mi zrobila bukiety po 50 zl na uroczystosc to myslalam ze sie ze wstydu spale jak zovaczylam bukiety po 35 zl innych klas. |
|
|
|
|
CYTAT Omijaj szerokiemu łukiem kwiaciarnie Róża. Kwiaty w cenach niemalże hurtowych zamówić możesz u Chryzantemki. Popieram,zamawialam wiazanke slubna prosta bez jakichkolwiek ozdobnikow.Odebralam koszmarek z jakimis wąsami,liscmi paproci i perelkami.Koszmarek za 270 zl |
|