|
|
|
Był już ktoś na filmie Kobiety Mafii, jakie odczucia i wrażenia warto iść do kina?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie warto.
|
|
|
|
|
jeśli widziałeś Pitbull - Nowe Porządki to wiesz czego się można spodziewać - seks, przekleństwa i debilne żarty, szkoda kasy i czasu.
Koło starego Pitbulla to nawet nie leżało. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
tez podejrzewam ze nie warto
|
|
|
|
|
Jeśli ci szkoda kasy i czasu to siedź w domu i włącz sobie klan albo na wspólnej. Co prawda to żadne Hollywood, ale lepsze niż siedzenie w domu.
|
|
|
|
|
Jak dla mnie to raczej słabe ale utrzymane w klimacie filmów Vegi więc jeśli ktoś lubi to powinien być zadowolony.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli ci szkoda kasy i czasu to siedź w domu i włącz sobie klan albo na wspólnej. Co prawda to żadne Hollywood, ale lepsze niż siedzenie w domu. Są setki dobrych filmów, ale skoro dla ciebie to arcydzieło to idź. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Nie powiedziałem, że arcydzieło. Przyznam także rację że są setki lepszych filmów, ale oglądałem wszystkie filmy Patryka i ten też chętnie zobaczę, chociażby dla przekonania.
Na pewno inaczej spędzę czas, czy ciekawie to się okaże. |
|
|
|
|
Disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.Taki obraz współczesnej rozrywyki dla mas.
|
|
|
|
|
CYTAT Disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.Taki obraz współczesnej rozrywyki dla mas. dokładnie
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
i jeszcze raz " dokładnie" .
Podpisuje się od smutnym stwierdzeniem "WHO" |
|
|
|
|
CYTAT Disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.Taki obraz współczesnej rozrywyki dla mas. a jezeli komus to pasuje, dobrze przy tym sie bawi to co w tym zlego?? jak zwykle disco polo zle, nikt nie slucha a kazdy zna i na weselach tylko przy takiej muzyce sie bawi - a na koncertach tlumy |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.Taki obraz współczesnej rozrywyki dla mas. a jezeli komus to pasuje, dobrze przy tym sie bawi to co w tym zlego?? jak zwykle disco polo zle, nikt nie slucha a kazdy zna i na weselach tylko przy takiej muzyce sie bawi - a na koncertach tlumy na weselu to na weselu, a w domu to w domu. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.Taki obraz współczesnej rozrywyki dla mas. a jezeli komus to pasuje, dobrze przy tym sie bawi to co w tym zlego?? jak zwykle disco polo zle, nikt nie slucha a kazdy zna i na weselach tylko przy takiej muzyce sie bawi - a na koncertach tlumy a jaki mam inny wybór? jeśli idę na wesele,na którym leci disco polo to wiadomo, że trzeba się przy takiej muzyce bawić, poza tym, po alkoholu to nawet ksw i filmy vegi bym mógł obejrzeć |
|
|
|
|
a dlaczego na weselach grana jest glownie muzyka disco polo??? bo tylko przy takiej ludzie najlepiej sie bawia
|
|
|
|
|
CYTAT a dlaczego na weselach grana jest glownie muzyka disco polo??? bo tylko przy takiej ludzie najlepiej sie bawia Nie, jest grane bo to jest prosta technicznie muzyka i każdy "grajek" potrafi ją zagrać. Dodatkowo jest po Polsku a kto z wokalistów zna angielski . Jak na weselu jest DJ a nie jakaś kapela to disco polo jest w zdecydowanej mniejszości.... no chyba, że młodzi sobie zażyczą inaczej. |
|
Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mam voucher do kina Helios, na tej podstawie chyba normalnie mogę dokonać rezerwacji miejsca online? Ktoś może taki robi/robił?
|
|
|
|
|
CYTAT Mam voucher do kina Helios, na tej podstawie chyba normalnie mogę dokonać rezerwacji miejsca online? Ktoś może taki robi/robił? Rezerwujesz miejsce online i przed seansem "płacisz" voucherem. |
|
|
|
|
WHO - Nie zrozumiałeś filmu ! Proponuję obejrzeć kilka razy ! Znalazł się pożal się Boże wiejski krytyk filmowy.
|
|
|
|
|
Nie potrzeba alkoholu do obejrzenia tego filmu . Mnie osobiście się podobał
Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
Bylem widzialem, i drugi raz bym nie poszedl
|
|
|
|
|
CYTAT WHO - Nie zrozumiałeś filmu ! Proponuję obejrzeć kilka razy ! Znalazł się pożal się Boże wiejski krytyk filmowy. Możliwe, to takie ambitne dzieło, że ciężko zrozumieć, ale obejrzeć jeszcze kilka razy? Nie jestem masochistą. |
|
|
|
|
Film tragedia... żałuję czasu straconego na to gówno
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kim jest ,,mafi''?