|
|
|
WYKAZ SYBSTANCJI SZKODLIWYCH DLA ZDROWIA
PRODUKCJI FIRMY „ MATTHIAS” E250 azotyn sodu (konserwant) E471 Mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (emulgator) [LGM] [AO] E472a Mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym (emulgator) [GM] [AO] E250 azotyn sodu (konserwant) * PAR – Prawdopodobnie ma własności alergizujące. * LGM – Prawdopodobnie do jego produkcji stosuje się organizmy zmodyfikowane genetycznie. * AO – Wyodrębniony z organizmów zwierzęcych. TAK NAS TRUJĄ , BO NIKT PRAWIE NIE CZYTA SKŁADU CO SIĘ ZNAJDUJE W PRODKUCIE KUPOWANYM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokaż badania, które świadczą o szkodliwości tych "SYBSTANCJI" w ilościach, które znajdują się w produktach.
|
|
|
|
|
Kodeks karny wskazuje, iż osoba pomawiająca inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Jest to przestępstwo pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczamy się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażamy się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku. Mam nadzieję, że wiesz co grozi Ci za takie posty... |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
I co Bielówka podasz go do sadu bo masz hajs ??
Napisal co jest w skladzie i czym sie truje ludzi Przeciez nei pomowil a prawde napisal... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT I co Bielówka podasz go do sadu bo masz hajs ?? Na miejscu P. Bielówki (strzelam, że to właściciel) bym podał. Bo denerwuje mnie to ciągłe anonimowe hejtowanie każdego. Jak jeden z drugim dostanie rachunek z sądu na kilkaset złotych to się na drugi raz zastanowi zanim coś napiszę. CYTAT Napisal co jest w skladzie i czym sie truje ludzi Przeciez nei pomowil a prawde napisal... Moim zdaniem pomówił, bo z tego postu świadczy jakby tylko Matthias używał tych konserwantów, a nawet je produkuje. Wszystkie te konserwanty są w Polsce dopuszczone więc o co chodzi? |
|
|
|
|
Azotyn sodu (E250) - trucizna jakich mało!!! Trąbi nawet o tym wikipedia: https://pl.wi(...)tyn_sodu
Nie pomówił, tylko pokazał prawdę. |
|
|
|
|
CYTAT Azotyn sodu (E250) - trucizna jakich mało!!! Trąbi nawet o tym wikipedia: https://pl.wi(...)tyn_sodu Nie pomówił, tylko pokazał prawdę. Tlen (O) - trucizna!!! najbardziej powszechny pierwiastek na Ziemi. Trąbi nawet o tym wikipedia: https://pl.wikipedia.org/wiki/Tlen |
|
|
|
|
Oprócz składu każdy widzi jakie są tam wędliny. Na drugi dzień są śliskie i świecące, nie ważne czy szynka czy boczek. W kiełbasie śmiecie w postaci chrzastek. Jedyne co od nich mi smakuje to mrożone flaczki.
|
|