NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 90 91 92 93 94 95 96 ... » »»
Prawda się obroni - należy o niej mówić., Polska to obowiązek siostry i bracia.
ff
Wysłany: 6 Cze 2023r. 21:04  

Pokazują Polakom miejsce w szeregu bo wyborów wygrać już nie potrafią. Są w mniejszości a decyzja o federalizacji landów EU tuz przed nami.

Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie wydał decyzję o wstrzymaniu wydobycia węgla z kopalni Turów - alarmuje na Twitterze europoseł Anna Zalewska. Decyzja miała zapaść po skargach niemieckich i czeskich organizacji Zielonych. Na czele składu orzekającego stanął sędzia Jarosław Łuczaj - prezes radomskiego oddziału spontanicznego stowarzyszenia sędziów polskojęzycznych Iustita.

Sędziowie SN ze słusznie minionej epoki podważyli prerogatywę prawa łaski Prezydenta RP.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Cze 2023r. 21:04  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Cze 2023r. 21:07  
CYTAT
Marciniaka Herbatko.

Tymczasem na Paradzie Targowiczan znowu bez zmian, ani ilościowej ani jakościowej poprawy.

Obrazek
Chcę złożyć przed wami ślubowanie. Chcem polski wolnej od Polaków, praworządnej jak TSUE i zielonej jak Puszcza Białowieska, chcem polski landowej i chcem polski ewropejskiej, nie Polskiej.

don Donek rozsyła wici po zaprzyjaźnionych gazetach

„Dzień w dzień oczerniają Polskę, proszą obce państwa o interwencję, o nakładanie sankcji, a teraz o to, żeby wycofać z Polski sojusznicze wojska i ułatwić atak Rosji na nasz kraj” - napisał na Twitterze wiceszef MSZ Paweł Jabłoński odnosząc się do tekstu Karoliny Wigury i Jarosława Kuisza, który ukazał się na łamach „New York Times”.

Wigura i Kuisz zaapelowali do władz amerykańskich, aby uzależniły swoją pomoc finansową przekazywaną Polsce od „przestrzegania standardów demokratycznych i rządów prawa”. Tak jak zrobiły to Niemcy i Rosjanie.

Józef Piłsudski: Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2023r. 16:29  
Może będzie niespodzianka. Czeszka daje rade Sobalence w pierwszym secie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2023r. 18:04  

Józef Piłsudski: Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy.
Doceniam za ostatnie zdanie, w końcu trochę szczerosci i samokrytyki

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2023r. 19:02  
Sobalenka odesłana do domu. Czeszka bryka na korcie nie gorzej od TSUE i Niemców na naszej kopalni,,, No nic, trzeba zacisnąć zuby. Naród wspaniały tylko sąsiedzi,,,

Obrazek

Obrazek
Czekamy,,, cool girl

smiech2 Znowu to zrobiła, stalowa wola umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Cze 2023r. 18:30  
Mirku czy nadal uważasz ,,prezesa waszego światopoglądu Jara "za wybitnego polityka?bo Twoje wklejanki komiksowe to przekraczają granice absurdu ale nie dziwi mnie to gdyż wasza partia w której prawa i sprawiedliwości ciężko się dopatrzeć wam dyktuje i ustawia życie tak jak im się podoba i macie z tym problem bo jesteście jak te posłuszne pieski.
Ja jako wolny człowiek chcę pracować i jeść wędzone mięsko i nikt mi nie zabroni-właśnie nabyłem legalnie drogą kupna wedzarke i będę się zajadał pysznym boczkiem i szyneczką .Wy macie problem bo prezes wam zabrania i boicie się uni że wam coś będzie zabraniać. Mi nikt będzie zabraniał. Boicie się wszystkiego co by mogło uzdrowić kraj i nie chodzi o unię europejską. Tak macie natluczone w tych głowach o dobrobycie pisowsko socjalistycznym że brak wam wiedzy i oglądu na rzeczywistość.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2023r. 02:43  
CYTAT

Ja jako wolny człowiek chcę pracować i jeść wędzone mięsko i nikt mi nie zabroni-właśnie nabyłem legalnie drogą kupna wedzarke i będę się zajadał pysznym boczkiem i szyneczką .Wy macie problem bo prezes wam zabrania i boicie się uni że wam coś będzie zabraniać. Mi nikt będzie zabraniał.
Tak macie natluczone w tych głowach o dobrobycie pisowsko socjalistycznym że brak wam wiedzy i oglądu na rzeczywistość.

Teoretycznie jestem wolnym człowiekiem,ale trudno nim być,kiedy przebywasz wśród innych.
Ludzi mądrych,ale też debili i jestem od nich wszystkich, uzależniony.zaklopotany

Wpierdalam mięsko i nie jestem jakimś"odlecianym"wegetarianinem lub popje...nym. weganem.sciana
To że czasem zjem marchewkę,nie oznacza że króliki nie będą miał co żreć.
To że napiję się mleka,nie oznacza że cielątka będą głodne.zdegustowany

Wielce "szanownych"wegan zapytam-Po kiego c.uja piliście mleko swoich matek?chytry
Chyba że nie piliście,a to wyjaśnia braki w żywieniu,a tym samym mózg niedostatecznie się wykształcił.potluczony

Moje picie gorzały,chyba nikomu nie zagraża.co
Wręcz przeciwnie- z podatków(akcyzy)utrzymuję np.Anżeja,Jarka lub "bezroba'z Szóska i "łosiemset plusy".sciana

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2023r. 07:41  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2023r. 13:38  
Nie wierz histerii, sprawdzaj fakty.

Eksperci uważają, że faktycznie zgonów jest nawet trzy razy więcej, niż podaje GUS.

– Co roku szacujemy, że jest prawie 3 razy więcej śmierci, niż widnieje w statystykach. To dlatego, że szwankuje raportowanie – mówi dr Katarzyna Szamotulska, dyrektor Zakładu Epidemiologii w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie.

Prof. Krzysztof Czajkowski, konsultant krajowy ds. ginekologii i położnictwa, poprosił o dane na ten temat konsultantów wojewódzkich. Z zebranych informacji wynika, że w 2021 r. zmarło 26 kobiet (z czego 12 w ciąży, a 14 po porodzie). Wiadomo, że część zgonów była powiązana z COVID-19. Ile dokładnie? Tu pojawia się problem braku precyzyjnych narzędzi do raportowania, by to wyodrębnić.

Zdaniem prof. Czajkowskiego dane nie są precyzyjne również dlatego, że nie pochodzą ze wszystkich szpitali – nie wszystkie placówki zgodziły się raportować.

https://www.termedia.pl/ginekologia/Nie-znamy-liczby-smierci-okoloporodowych,48487.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2023r. 13:58  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2023r. 16:38  
8-letni Kamil trafił do szpitala 3 kwietnia - w stanie ciężkim. Wcześniej, przez kilka dni leżał poparzony w domu. Chłopczyk ma poparzone 25 proc. ciała. Jak ustalono, dziecko było maltretowane przez ojczyma. 27-latek miał chłopca bić, kopać, przypalać papierosami, oblewać wrzątkiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2023r. 23:52  
Pikanterii lewackiej ideologicznej dychotomii dodaje fakt ze on nie chciał żyć w Szwecji.

*****.SE mówiąc językiem ewropejczyków polskojęzycznych`

Widzicie go? Nie chciał Szwedów ubogacać. Co za wredna niewdzięczność za dach nad głową i miskę ryziu. Jihadu mu się zachciało.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2023r. 00:40  
1903 człowiek wynalazł pierwszy samolot

1969 człowiek pierwszy raz na księżycu

Dwie kadencje PiS i polski naród wołający nadal o zasiłki socjalne...
Wstyd i pośmiewisko. Bieda a nie gospodarka.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2023r. 16:51  
Rok 2015; Homo Perpetual Erectus wprowadza Trans Edukatorów i niebinarne łazienki do szkól podstawowych na Zachodzie.

Rok 2023; moja gwiazda, Ela Polak odkrywczyni rtęci nie mieszczącej się w niemieckiej skali w prawobrzeżnej Odrze zrobiła huczną imprezę dla swoich przyszłych Zielono Tęczowych wyborców Co za double troska umiech

https://twitter.com/i/status/1668357448892047362

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a7/SisterInnocentaParis2007.jpg/170px-SisterInnocentaParis2007.jpg

PS.
Dziękuj Bogu i PiS ze nie ma Vincenta i Balcerka u władzy. Zobaczyłbyś biedę gospodarkę i wypasione metropolie dla słoików Regresie. Płakałbyś jak Janusz Bóbr ze prowincja się wyludnia umiech

Obrazek
Róbta co chceta

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 06:34  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 10:57  
CYTAT
Rok 2015; Homo Perpetual Erectus wprowadza Trans Edukatorów i niebinarne łazienki do szkól podstawowych na Zachodzie.

Rok 2023; moja gwiazda, Ela Polak odkrywczyni rtęci nie mieszczącej się w niemieckiej skali w prawobrzeżnej Odrze zrobiła huczną imprezę dla swoich przyszłych Zielono Tęczowych wyborców Co za double troska umiech

https://twitter.com/i/status/1668357448892047362

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a7/SisterInnocentaParis2007.jpg/170px-SisterInnocentaParis2007.jpg

PS.
Dziękuj Bogu i PiS ze nie ma Vincenta i Balcerka u władzy. Zobaczyłbyś biedę gospodarkę i wypasione metropolie dla słoików Regresie. Płakałbyś jak Janusz Bóbr ze prowincja się wyludnia umiech

Obrazek
Róbta co chceta

to się nazywa oddanie, stawiasz Boga z Pisem w jednym szeregu, prawdziwi prawi i świętojebliwi good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 17:03  
To się nazywa fakty. Znowu to z Ciebie wyszło Dziadku, wystarczyło lekko nacisnąć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 19:49  
Jak sprzeczka dzieci. Nie ważne co powie byle się odgryźć umiech

Oni szastają imieniem Pana dla własnych korzyści. Vox populi PiS bajeczki dla $

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 20:16  

Składasz ślubowanie prawdzie bracie Postępie ?

Proszę bardzo, jedziemy

https://twitter.com/bgraczak/status/1669260415199506433

PS.
I kto nakłamał ze Szwedzi nie mają zamkniętych dzielnic do ubogacania się zarumieniony Kto?

Obrazek

Znowu to zrobili Polakom smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 21:48  
Niestety musiałbym zerwać cyrograf. Po pierwsze wątpię że Najwyższy da mi lepszy deal. Po drugie sekundo wolę smażone, grillowane i pieczone niż chleb z winem.
Wolę też czarny humor od gorzkich żali. Czerwony niż niebieski etc.
umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2023r. 23:16  
CYTAT
Proszę bardzo, jedziemy

https://twitter.com/bgraczak/status/1669260415199506433

PS.
I kto nakłamał ze Szwedzi nie mają zamkniętych dzielnic do ubogacania się zarumieniony Kto?
Znowu to zrobili Polakom smiech2

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-strzelanina-w-sztokholmie-wsrod-podejrzanych-19-letni-polak,nId,6838907

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Cze 2023r. 17:49  
CYTAT
Niestety musiałbym zerwać cyrograf.
Wolę też czarny humor od gorzkich żali. Czerwony niż niebieski etc. umiech

To poważna sprawa, nie licz na pozytywne rozpatrzenie podania a na spóźnione żale przyjdzie czas gdy mahonie, baobaby i wielbłądy zaczną ubogacać twoje życie ok Przykłady są liczne.

Szwedzi doświadczają podwójnej satysfakcji po double penetration już dzisiaj ( tęczowej i rasowej) ale liberalnym ultrasom nigdy dosyć i szczerze mówiąc to nic nie ugasi pragnienia pieniądza nawet potop. Ostatnia propozycja przymusowej adopcji po parce Coco i Abdula jest naprawdę ultra wolnościowa z ich strony umiech Ewropejczyki nie mogą dopuścić do tego żeby przetrwały kraje w Europie do których będzie można się porównać za powiedzmy 50 lat. Pomyślmy sobie ze chrześcijaństwo przyszło do nas z Bliskiego Wschodu i co tamtejsze Słonce z nim zrobiło nie wiem

Taka prawda, tak to z liberalnym woke urwizmem zawsze jest powiadam Wam.
***** innych z wolności od wszystkiego umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Cze 2023r. 19:05  
Kiedy się wojna skończy z pewnością zostaniemy ubogaceni dreszczami z doświadczeniem w zabijaniu, bez pracy i łatwym dostępem do broni.

Polak pracujący 35-40 lat na emeryturę i Ukrainiec nabywający ja po jednym dniu pracy. To dopiero jest polityka migracyjna i antypolska.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Cze 2023r. 19:36  
Oj chyba będzie odwrotnie Regresie, kiedy skończy się wojna ( a wszystko wskazuje ze przed wyborami w USA ) cały postepowy świat żwawo przystąpi do odbudowy Ukrainy na słony kredyt :-) Obedrą ich ze skóry, z przemysłu i z surowców co najmniej tak jak nas. Nawet cukier nam zabrali. Dziwiłam się trochę dlaczego nie zajumali nam kopalni węgla. Niepotrzebnie jak się okazało bo w planie było zamkniecie smiech2

Tak było w Iraku i tak będzie na Ukrainie. Powinniśmy wtedy prześwietlać skrupulatnie przyjezdnych bo to ruskie onuce uciekające z Ukrainy przed karą za kolaboracje.
Od nas sowieciarze i folksdojcze nie uciekali chociaż słusznie obiecywali ze wyjadą gdy tylko Polacy wygrają wybory. Dobrze pamiętamy strach przed utratą tych polskojęzycznych elit umiech

Obrazek

Oczywiście z Polski nie było sensu im uciekać
Obrazek
bo sądy pozostały nieustająco praworządne. Ich potomstwo już dawno po markowych zachodnich uniwerkach
czeka na powrót po dobrych wyborach na wysokie stołki. Polacy wszystko im popsuli umiech

PS.
Radykalizacja pedo edukacji małych dzieci przynosi spodziewane owoce w Kalifornii. Antifa i Komuszki uruchomione. Rodzicu nie masz nic do gadania o swoich dzieciach, masz tylko płacić a my zrobimy z nich uświadomione lemingi ok

https://youtu.be/C1cHvo9X80s?t=43

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Cze 2023r. 17:04  
Piotr Najsztub, "the cleaner" który nie przepuści na przejściu dla pieszych nawet głuchej staruszce o lasce nie poprowadzi już audycji "Prawda nas zaboli" w radiu TOK FM. Według relacji dziennikarza, zakończono z nim współpracę za wypowiedź zachęcającą do przemocy fizycznej.

Co tam bul,,, ważna jest praworządność
Obrazek
The truth will set you free

Tymczasem na ojnecie mocna indoktrynacja o jedynie słusznej drodze pozostania w EU.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/siedem-lat-brexitu-miedzy-wspaniala-izolacja-a-gorycza/hxgbcs5,79cfc278

Prywatna wiadomość 

«« « ... 90 91 92 93 94 95 96 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »